Pornószínésznők támogatják a Juventus csapatát

Vetkőzést ér a Bajnokok Ligája-győzelem

2015/04/16

Duplán izgulhatnak a Juventus rajongói, ugyanis ígéretet kaptak: ha kedvenc csapatuk megnyeri idén a Bajnokok Ligáját, két pornószínésznő, Tera Patrick és Vittoria Risi ígéretet tett arra, hogy levetkőznek. Mivel számtalanszor megtették már, komolyan vehetjük az ajánlatukat.

A Juventus egy-nullra megnyerte a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első összecsapását a francia Monaco ellen, a játékosok pedog egy kis extra motivációt kaptak ahhoz, hogy minél tovább meneteljenek a sorozatban, sőt, ha a trófeát is megszerzik, a jutalmuk is meglesz.

Két pornószínésznő, a csapatnak szurkoló Tera Patrick és Vittoria Risi nyilvános ígéretet tett, hogy ha az olasz együttes megnyeri a BL-t, akkor minden ruhájukat levetik. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy a hölgyek valószínűleg akkor is levetkőznek majd, ha a zebrák nem nyerik meg a serleget.

risipatrick2
Vittoria Risi és Tera Patrick

A Juventus április 22-én játszik visszavágót Monacóban, akkor bekerülhet a legjobb négy közé a BL-ben, bár az egygólos torinói győzelem (ráadásul az is büntetővel) azért elég soványnak tűnik. Ezen a szinten pedig már olyan ellenfelek lesznek, mint a Real Madrid, a Barcelona vagy a Bayern München, bár az utóbbi igen nehéz helyzetbe került, miután 3-1-re kikapott az FC Portótól.

A Juventus utoljára 1996-ban nyerte meg a Bajnokok Ligáját, és 2003-ban játszott döntőt, amin egy hosszabbításos gól nélküli döntetlen után büntetőkkel kapott ki az AC Milantól.

Hozzászólások