Programajánló egy borús, hideg estére

Egyedi kiállítás ma este!

2017/11/30

Ha nincs ötleted, hogy mit tervezz egy fagyos, csapadékos csütörtök estére, mi segítünk! Ma este egyedülálló programmal vár az Anker’t.

Ma este 19 órakor összegyűlnek a fényképész szakma nagyjai, hogy bemutassák legkülönlegesebb alkotásaikat egy kiállítás keretein belül. Szuper programot kínál ma estére az Anker’t egy egyedi kiállítás formájában.

Miért szerelem projekt?
Mert mindenki szerelemből, a szakma iránt érzett alázatból, és a portfóliójának építéséért vállalja ezeket a fotózásokat.

Miért egy kis Fashion party?
Mert szeretnék ha minden évben lehetne egy olyan rendezvény, ahol összejön a szakma apraja-nagyja. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak szakmabeliek vehetnek részt az eseményen! Mindenkit várnak szeretettel, aki vonzódik ehhez a világhoz, akit érdekelnek az ilyesfajta dolgok, aki szeretne támogatni, segíteni vagy aki szeretne egy szép fotót az otthonába vagy aki csak jönne egy jót bulizni!

Miért a Suhanj alapítvány ?
Mert ebben az évben Koczka fodrászt felkérték a “kampány” videójuk elkészítéséhez fodrásznak. “Amikor elvállaltam, akkor azt hittem a legnyomasztóbb napom lesz, de életem egyik meghatározóbb, és egyben a legboldogabb napja lett! Elszégyelltem magam, azokat a láb és kéz nélküli vagy kerekesszékes vagy down-kóros vagy vak gyerekeket, felnőtteket látva! Hihetetlen volt az a rengeteg humor, szeretet, nevetés, boldogság, ami a szüleikből, az alapítvány embereiből és mindenkiből áradt a forgatás és a fotózás alatt. Ott határoztam el, hogy segíteni fogok még valahogy. Így jött az ötlet, hogy a képeket jelképes összegekért meg lehet majd venni, ADOMÁNY jellegűen. Ki-ki amennyit gondol. Az összes bevételt a Suhanj alapítványnak ajánljuk fel!”

Fotó: Hajas Orsolya
Fotó: Hajas Orsolya

A kiállítók: 

1. Almasi Jonathan Csaba
2. Sándor Bodogán
3. Orsolya Hajas
4. Ladocsi András
5. Krisztián Máthé
6. Oláh Attila
7. Viktória Perger
8. Doron Ritter
9. Timea Saghy
10. Attila Udvardi
11. Wlcsek András
12. Zucca

Stylist: Demeter Richárd, Kiss Márk 
Smink: Rikk Ági
Haj: Koczka hair

Köszönet:

A lehető legjobb, legszebb, legmenőbb helyszínért az Anker’t-nek
A képek csodálatos minőségben való kinyomtatásáért a www.kontur-press.hu nak
Az érkező vendégeknek biztosító welcome italért a www.raiker.hu-nak (Villa Sandi Prosecco DOCG Extra Dry) 

Hozzászólások