Pucérkodás nélkül nincs kaja!

Bemutatkozik a Bunyadi, a nudista étterem

2016/06/13

Zavar, hogy az étteremben gyakran leeszed a fehér ingedet? Akkor ülj be a Bunyadiba, ahol pucérkodás nélkül nincsen kiszolgálás! Csak ínyenceknek!

Mikor már azt hiszem, sok mindent láttam, akkor szembe jön velem a neten egy ilyen sztori. Egy étterem, ahol pucéron kell az asztalhoz ülni, mert csak úgy zabálhatnak, feltehetően osztrák natúrszaunások, mert azok ennyire beteg egymás tökét-muffját bámulók.

Szóval a hely neve Bunyadi, és Londonban található. Két újságíró, akik az eredeti cikket is írták, Emily Hodgkin (24) és James Dunn (31), meglátogatták ezt a meztelenkedő takarmányozót. Sőt, máris a nyitóestére mentek pucéron falatozni.

Emily ideges volt a pucérkodás miatt, annak ellenére, hogy büszkén viseli a didkóit és a bulkeszt – mondja ezt ő. A bárban mindenki köntöst visel, de ahogy belép az étterembe eldöntheti, hogy mennyire vetkőzik le. Emilynek szimpatikus volt a pincér srác, akit nagyon kedvesnek ír le (nyilván övön alul is bizalomgerjesztő volt számára).

Igen, jól sejtitek, engem kifejezetten taszít ez a kezdeményezés. Hogy miért? Hát ki az a beteg barom, aki fesztelenül eszi a bélszínt, miközben a zacsija odaragad a meleg padhoz?

Überbeteg, nem? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

via DailyMail

Hozzászólások