Pucérkodik Liptai Claudia szerelme

Egy darab kedvéért vált meg ruháitól

2014/09/12

Gondolkodás nélkül teljesítette a kérést Liptai Claudia kedvese, Horváth Ákos színművész. Egy szál csokornyakkendőben és kalapban kellett kamera elé állnia.

A szombathelyi Vörösmarty Színház művésze a Sweet Charity című darab miatt vetkőzött, hiszen a társulat mindenre képes a produkció sikerének érdekében. Az alapötletet a musical női szereplői adták, az ő fejükből pattant ki, hogy meztelenül fotóztatják magukat, így népszerűsítik a darabot a közösségi oldalon. Olyan nagy sikerük lett, hogy a férfi kollégák sem tehettek mást: ledobták a ruhákat.

charity
Horváth Ákos (középen) egy szál csokornyakkendőben és kalapban

Egyértelműen csak a Sweet Charity című darab kedvéért vállaltuk ezt a fotózást. Színészként adódhatnak pikánsabb feladatok, a bolondozás sincs ellenemre, de ez a fotózás még engem is zavarba hozott” – mondta a Blikknek Horváth Ákos.

Liptai Claudia szerelmének nagy a rajongótábora, folyamatosan nyomon követik a színész szerepléseit, és nem maradnak el a pozitív hozzászólások sem. Kivesézik, ha új reklámban látták, és akkor is, ha felbukkan egy sorozatban.

Kedvesek a rajongók. Kinek ne esne jól az ilyesmi? Sosem éltem vissza a helyzettel, nem szeretem az egyenlőtlen dolgokat, hosszú kapcsolataim voltak” – jelentette ki a színész.

Horváth Ákos
A Top Dogs-ban félmeztelenül

Horváth Ákos egyébként nem első ízben mutatja meg magát ruha nélkül. Korábban a Top Dogs című darabban is szerepelt, igaz, ott “csak” félmeztelenül állt színpadra.

Hozzászólások