Pulcsiból kutyapárna kedvencednek?!

Ötletes szettek megunt ruháidból

2015/03/13

Házi kedvenceink sokszor minden pénzt megérnek! Az egészen elvakult gazdik a legdrágább kiegészítőket és trendi cuccokat is hajlandóak megvenni kutyájuknak, macskájuk, papagájuknak, csak hogy ő méltósága a legjobban érezze magát.

A kényelem szívünk csücskének is fontos. Annak elkerülésének érdekében, hogy ne ágyunkat és saját párnánkat kelljen megosztani kedvencünkkel, érdemes neki önálló lakrészt kialakítanunk. Ez jelentheti az ágy melletti közvetlen részt is (természetesen szigorúan a mi oldalunkon és nem párunkén), de nem árt tisztázni a felségterületek határait.

Hogy ő maga érezze a törődést, még jobb, ha saját kezűleg készíted el neki otthonát! Nem is gondolnád, hogy egy-egy megunt régi ruhadarab, vagy elhasználódott kis asztal mi mindenre lehet jó, ugye?! Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

Készíts méltóságteljes várat cicádnak és/vagy kutyádnak egy régi dohányzóasztalból. Nem kell hozzá más, mint egy tisztasági festés és egy méretre vett párna, ami a kényelmet szolgálja, és máris készen van az odú!

macskahely

Régi, megunt pulcsijaidat sem kell egyből a kukába hajítanod! Házi kedvenced biztosan örülne egy új otthonnak, aminek alkalomadtán más a színe, új az anyaga, szebb a fazonja. Ne adj’ isten évszakhoz igazodó, így hol vékonyabb, hol vastagabb pólóból, vagy pulcsiból készül el. A változatosság gyönyörködtet! Még a kutyákat is. Vagy macskákat.

fekhelyzöldA trendi kutyapárna elkészítése roppant egyszerű: végy egy régi felsőt, tömd ki egy pihe-puha párnával, az ujjakat pedig filccel, vagy pamuttal. Varrd el a bemeneti nyílásokat, a póló ujját csavard a párna köré, férceld oda a belső részhez, és máris kész a kényelmes fekhely!

fekhely5

A padláson jártál és ráakadtál nagyapád régi bőröndjére?! Ugye te sem akarod a szemétben látni ezt az értékes kincset?! Egy kis ráncfelvarrással máris gyönyörű új otthont varázsolhatsz belőle, akár a saját lakásod design-jának megfelelően. Lehet vintage, modern, eklektikus a hangulata, nem kell mást tenned, mint lekezelni az anyagot, bevonni bőrrel, szövettel, vagy átfesteni, a belsejébe pedig méretes párnát helyezni. Mint egy király, úgy fogja benne érezni magát a kis huligán!

fekhelyborond

Íme még egy utolsó megoldási javaslat pulcsira, de aztán mars! Láss munkához! A többit a fantáziádra bízzuk! A kutyapárna sosem volt még ennyire csábító, ha az előtte a gazdié volt!

fekhely

Hozzászólások