Puskás Peti és Aleska Diamond összejöttek?

Vajon mit szól ehhez a barátnője?

2014/11/02

Élő adásban valotta be Puskás Peti, hogy az expornósztár is az élete része volt.

A Celeb vagyok, ments ki innen! két szereplője igen jól titkolta, hogy korábban futó kaland volt közöttük, amit nagyon úgy tűnik, hogy eddig nem sikerült lezárniuk. Az összezártság azonban arra kényszerítette őket, hogy beszélgessenek, amiből kiderült, hogy Petinek már jó ideje valaki más férkőzött be a szívébe.

– Nagyjából három hete megismerkedtem egy lánnyal. Megfogtuk egymás kezét, és én azóta oda és vissza vagyok tőle – vallott színt Peti, ami láthatóan rosszul esett Aleskának, főleg azért mert a lány éppen „engedélyt kért” tőle, hogy közelebb engedjen magához egy másik férfit, írja a Blikk.

 

peti1

– Indulás előtt ismerkedtem meg valakivel, és máris hiányzik – mondta Aleska. – Meséltem neki arról, hogy mi volt közöttünk, mivel rákérdezett, mert látta a közös képeinket – magyarázta a lány, aki valószínűleg arra nem számított, hogy Peti már tovább is lépett a vele való románcon. De egy öleléssel mégis megbocsájtott neki.

A kérdés már csak az marad, hogy vajon Puskás Peti barátnője hogyan fogadja majd, hogy az énekes a tévé képernyőjén keresztül vallotta be neki, hogy miközben ők összemelegedtek, Aleska is színen volt. Arról már nem is beszélve, hogy most hetekig vele lesz összezárva a dzsungel közepén.

Hozzászólások