Puskás Peti képtelen feldolgozni szerelme halálát

Az énekest mélységesen megrendítette a tragédia

2015/06/18

Egykori nagy szerelmét és barátját veszítette el Puskás Peti, aki még mindig képtelen felfogni, hogy a szeretett lány nincs többé.

Mérhetetlen gyászt érez Puskás Peti, hiszen volt szerelme, Kinga néhány napja meghalt. A tragikus gyorsasággal történt veszteséget az énekes képtelen feldolgozni, hiszen a halála előtt Kingával még a közös jövőt tervezgették.

„Nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném, mit érzek most. Elmondhatatlan fájdalom, hogy Kinga nincs többé. Régen a szerelmem volt, most pedig a barátom. Csupa nagybetűvel a BARÁTOM, a testvérem. Hatalmas űrt hagyott maga után, felfoghatatlan, hogy el kellett búcsúznunk. Utoljára még megszorítottam a kezét, potyogtak a könnyeim. Korábban annyi élet, annyi szépség volt benne, borzalmas volt látni, hogyan emésztette fel a betegség. Szegényebb lett a világ egy csodálatos emberrel. Mindig, örökké szeretni fogom őt. Most magam sem tudom, hogyan tovább, csak az üresség van. És csend” – vallotta be érzéseit Peti a Storynak.

kinga puskas peti
Kinga és Peti tökéletes párost alkottak (Fotó: TV2)

Az énekes és Kinga öt évig jártak, és bár többször szakítottak, mindig visszataláltak egymáshoz. Legutoljára azonban rájöttek: sokkal jobban tudnak barátként működni együtt, mint szerelmespárként. Ezután kezdtek el együtt dolgozni, így Kinga Puskás Peti csapatának, a The Biebersnek a tagjaival is szoros barátságba került.

A szörnyű betegség kíméletlen hirtelenséggel döntötte le a lábáról az életerős, fiatal lányt, aki minden erejével azon volt, hogy küzdjön. Sajnos nagyon kevés esély volt a gyógyulására, és hiába támogatták mindenben baráti, látogatták meg szinte minden nap a kórházban, ez sem tudta megmenteni őt a haláltól.

Olvass még Puskás Petiről!

Hozzászólások