Puskás Peti kritizálta a dzsungellakókat

Bea pánikrohamot, Laci sokkot kapott

2014/10/07

Puskás Peti nagyon boldog, hogy nem a mostani társasággal kell osztoznia az élményeken – Aurelio ugyanis nem tartozik a kedvencei közé.

 Az első széria lakói már birtokba vették a dzsungelt, sőt az első kiborulás is megtörtént, amikor Gáspár Laci és Bea is a vízben landolt. Puskás Peti – aki a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájában indul a dzsungelbe október 23-ánugyan nem ért rá megnézni a műsort, de korábbi játékosoktól már próbált tanácsokat kérni.

peti kicsi
Puskás Peti nem kedveli Aureliót? (Fotó: Lightmedia.hu)

„Több régi játékossal is beszéltem már, akik azt mondták, hogy tényleg szörnyű az egész: amit most elképzelek, annál háromszor durvábbak lesznek a körülmények – és ennek nagyon örülök. Szerintem, ha egyszer bevállaljuk, hogy kimegyünk Afrikába egy ilyen játékba, akkor az legyen komoly, ne műbalhézzunk, hanem jöjjenek ki az igazi érzelmek. Én elhatároztam, hogy egy udvarias lovagot fogok alakítani, ami könnyű lesz abból a szempontból, hogy az én csapatomban sokkal normálisabb emberek vannak. Bárdos Andrást kedvelem, Aleska Diamonddal és Molnár Andival régóta a barátok vagyunk, Nyertes Zsuzsával együtt játsszunk színházban, de Cookyval is sokszor találkoztam már. Nagyon örülök, hogy velük megyek, így a mi csapatunkban nem lesznek szellemileg alultáplált egyének, és nem megyünk le kutyába. Olvastam, hogy az első helikopterezés megtörtént – örülök, hogy nem nálunk lesz a pilóta” – mesélte Peti Aureliora célozgatva.

A valóságshow hős valóban nem hazudtolta meg magát: az első pillanatban meztelenre vetkőzött Bódi Sylvi előtt, majd este még be is takargatta a szépséget. Sőt, az is kiderült, hogy Szabó Zsófi számára ő jelenti majd a törődést a dzsungelben töltött idő alatt.

Az első széria lakói még csak most költöztek ki a szabadég alá, de természetesen már az első napjuk eseménydúsan telt. A táborhoz tartó úton a celebeknek komoly feladatokkal kellett megküzdeniük: a csapat egyik fele egy vízesésen, a másik pedig egy sziklafalon ereszkedett le, hogy elérje a célt.

A Gáspár család tagjai, Laci és Bea is a víztől ijedt meg legjobban. Az énekes egyik gyermekkori traumáját élte újra: 11 éves korában ugyanis majdnem vízbe fulladt, és azóta sem tanult meg úszni, Győzike felesége pedig újra és újra visszatérő fülgyulladása miatt ijedt meg a víztől.

Hozzászólások