Puskás Petin bosszút áll Aleska?

Elmaradt Pákó lincselése

2014/11/05

Puskás Peti jó ideje lelkibeteg a dzsungelben a szerelme miatt, és most végre tisztázhatta volna a helyzetet, de exe, Aleska Diamod keresztbe akart neki tenni.

A napok óta éhező celebeket nagy választás elé állították: édességeket ehetnek, vagy Puskás Peti megkapja a lehetőséget, hogy felhívja szerelmét, és tisztázza helyzetüket. Peti mindent megadott volna azért, hogy beszélhessen kedvesével, hiszen elmondása szerint még sosem volt ilyen szerelmes, és bántja, hogy épp a műsorból kellett megtudnia: együtt volt Aleska Diamonddal.

Épp Aleska akart keresztbe tenni az énekesnek; nem tudni, hogy bosszúból vagy féltékenységből, de mindenképp meg akarta akadályozni, hogy Peti beszéljen szerelmével. Még VV Éva is az expornós pártját fogta, de végül az énekes telefonálhatott, de hogy mi hangzott el kettőjük között, nem tudni.

Itt még nagy volt az egyetértés (fotó: RTL Klub)
Itt még nagy volt az egyetértés (fotó: RTL Klub)

Míg Peti a szerelmi életével, addig Fekete Pákó azzal volt elfoglalva, hogy végre jól teljesítsen a bátorságpróbán. Ugyanis hanem szerzett volna csillagot – ami egyet jelent az étellel -, akkor a társai meglincselték volna.

Ám Pákónak szerencséje volt. Olyan bátorságpróbát kellett teljesíteni, amiben minden táborlakónak részt kellett vennie, és amellett, hogy sok csillagot sikerült gyűjteniük, még egy nagy buli is volt számukra.

Vízágyúk kereszttüzében kellett egy csúszós lejtő tetejére feljutniuk úgy, hogy közben csillagokat is kellett gyűjteniük. Pákó a feladat koordinátora volt, azaz, ha ő nem jól irányítja a társait, akkor megint csillagok nélkül maradnak. Ám most a Didikirály elemében volt – vélhetően azért, mert nem leselkedtek rá rettegett kígyók -, és remekül teljesítette feladatát.

Pákó
Pákó boldog, hogy jól szerepelt
Hozzászólások