Putyin pedofil?

Ezért mérgezhették meg Litvinyenkot

2016/01/28

Egy brit vizsgálati jelentés szerint azért mérgezték meg Alekszandr Litvinyenko orosz kémet, mert pedofíliával vádolta meg Vlagyimir Putyint. Kép is bizonyíthatja az állítást.

Két korábbi kollégája öntött polóniumot Litvinyenko teájába 2006-ban, egy londoni hotelben, mert azt állította, hogy videója van Putyin gyerekmolesztálásáról.Érthetetlen, hogy az orosz elnök miért csókolgatja egy ismeretlen kisfiú hasát. Ez eléggé furcsa” – nyilatkozta négy hónappal halála előtt az orosz kém. A jelenetet, mikor Putyin a Kreml közelében megállított egy 4-5 éves kisfiút és elé térdelve megcsókolta a felhúzott pólójú gyermek hasát, fotó is megörökítette.

kiss 

A megmérgezett ügynök cikket is írt, mi szerint a történtekre magyarázatot adhatnak a Putyin életében található sötét foltok. Litvinyenko szerint azért nem vették fel Putyint a külföldi hírszerzéshez, mert a felettesei megtudták róla, hogy pedofil. Később, amikor az FSZB igazgatója lett, megsemmisítette azokat a terhelő videofelvételeket, melyeken kiskorú fiúkkal folytat szexuális viszonyt. A felvételek állítólag ugyanabban a moszkvai lakásban készültek, ahol Jurij Szkuratov főügyészt is lefilmezték két prostituálttal.

Oroszországnak több oka is volt arra, hogy likvidálja Litvinyenkot, de a  múlt héten  nyilvánosságra hozott brit vizsgálat szerint, a kém vádjai kellően súlyosak voltak, sőt az elnök elleni durva, személyes támadásnak minősültek. Így az orosz kém megmérgezését valószínűleg Vlagyimir Putyin jóváhagyásával hajthatták végre.

Hozzászólások