Putyin pedofil?

Ezért mérgezhették meg Litvinyenkot

2016/01/28

Egy brit vizsgálati jelentés szerint azért mérgezték meg Alekszandr Litvinyenko orosz kémet, mert pedofíliával vádolta meg Vlagyimir Putyint. Kép is bizonyíthatja az állítást.

received_2491012060986581

Két korábbi kollégája öntött polóniumot Litvinyenko teájába 2006-ban, egy londoni hotelben, mert azt állította, hogy videója van Putyin gyerekmolesztálásáról.Érthetetlen, hogy az orosz elnök miért csókolgatja egy ismeretlen kisfiú hasát. Ez eléggé furcsa” – nyilatkozta négy hónappal halála előtt az orosz kém. A jelenetet, mikor Putyin a Kreml közelében megállított egy 4-5 éves kisfiút és elé térdelve megcsókolta a felhúzott pólójú gyermek hasát, fotó is megörökítette.

kiss 

A megmérgezett ügynök cikket is írt, mi szerint a történtekre magyarázatot adhatnak a Putyin életében található sötét foltok. Litvinyenko szerint azért nem vették fel Putyint a külföldi hírszerzéshez, mert a felettesei megtudták róla, hogy pedofil. Később, amikor az FSZB igazgatója lett, megsemmisítette azokat a terhelő videofelvételeket, melyeken kiskorú fiúkkal folytat szexuális viszonyt. A felvételek állítólag ugyanabban a moszkvai lakásban készültek, ahol Jurij Szkuratov főügyészt is lefilmezték két prostituálttal.

Oroszországnak több oka is volt arra, hogy likvidálja Litvinyenkot, de a  múlt héten  nyilvánosságra hozott brit vizsgálat szerint, a kém vádjai kellően súlyosak voltak, sőt az elnök elleni durva, személyes támadásnak minősültek. Így az orosz kém megmérgezését valószínűleg Vlagyimir Putyin jóváhagyásával hajthatták végre.

Hozzászólások