Puzsér bőgve pocskondiázta Hajdút

Színpadias jelenetek a bíróságon

2015/04/08

Kissé színpadiasra sikeredett Puzsér Róbert és Hajdú Péter utolsó (?) bírósági tárgyalása, mely elítélte a kritikust, aki néha könnyek között, indulatosan, látványos gesztusokkal próbálta védeni igazát. Az ítélet jogerős.

A bíróság úgy döntött a Puzsér Róbert kontra Hajdú Péter ügyben, hogy egy év próbaidőre és tízezer forint befizetésére kötelezi a kritikust, mert olyan szavakkal illette a műsorvezetőt, melyek nemcsak a jó ízlés határán mennek át, de erősen súrolják a nyilvános vélemény-nyilvánítás határát is.

Puzsér kedden egy videót osztott meg Facebook-oldalán, mely a tárgyalásból lett összevágva, és amelyen szenvedélyesen védte álláspontját az utolsó percekig. Véleményén ugyanakkor finomított, szerinte nem személyében támadta Hajdú Pétert, hanem a médiában betöltött szerepét kritizálta.

Kiemelte, hogy szerinte Hajdú Péter nem tudja elviselni a kritikát, az érintett ugyanakkor kiemelte, hogy Puzsér még az utolsó leheletével pocskondiázza őt, és véleménye szerint ha valaki mond valami sértőt valakire, akkor ne keressen kibúvót, hanem álljon bele a hivatalos fórumon is.

Ezzel úgy néz ki, átmenetileg véget ért az évek óta tartó háború a két fél között, bár békülés nincs, bocsánatkérés még kevésbé, és ismerve a szabad szájú kritikust, nem lepődnénk meg, ha ennek az ügynek valamilyen formában még lenne folytatása. Jelenleg a meccs állása: Hajdú – Puzsér 1-0.

Hozzászólások