Puzsér Havas Henrikhez fordult segítségért

Tovább gyűrűzik a vita

2015/03/22

Ezúttal újabb tag érkezett a Puzsér és Hajdú között – már hosszasan zajló – vitába. Havas Henrik is belekeveredett a háborúba, így a lavina egy idegi még biztosan nem áll meg.

Hiába a békítő tárgyalás, nem sikerült pontot tenni az ügy végére – számoltunk be a fejleményekről múlt héten. A bíróságra időben érkező Puzsér Róbert egy csapat rajongóval vagy éppen követővel sétált be, majd közös szelfire invitálta őket. Hajdú Péter pedig úgy vélte, ezzel nyilvános show-t csinál az eljárásból.

A már elég régóta tartó vádaskodások most Havas Henriket is megihlették: „Nagy f*sz ez a Puzsér. Mostanáig hét pere van Hajdúval, és ez éppen hét alkalom arra, hogy Peti fotóztassa magát” – olvashatjuk a Bors oldalán.

havashenrik2

Természetesen a kritikus sem ment el szó nélkül közösségi oldalán a véleményezés mellett, hiszen az nem lett volna túl „puzséros”. Eleinte csak a személyét becsmérelte, majd felsorolta életútját, ami a munkásságát illeti. Ezután rávilágított a (valós, vagy vélt) tényre, miszerint a Tanár úr téved: „Peti ugyanis nem fotóztatja magát. Peti menekül a kamerák elől, nem járul hozzá, hogy felvételek készüljenek a vallomásáról, mert Peti élvezettel csinál közügyet a felesége félpucér testéből, a csütörtöki reggelijéből vagy a gyerekei karácsonyából, de ahogy a szólásszabadságot üldözi, az privát tartalom. Azért álljon meg a menet! Mindenkinek jár a magánélet.”

hajduvspuzser

A végén pedig nem maradt más hátra, mint hogy kikérje Havas Henrik véleményét: „A bulvármédiumok döntő része természetesen szolidáris a milliárdos oligarchával. Nem tudósítanak, nem számolnak be, pedig hét alkalmuk lenne arra, hogy Petit fotózhassák. Mégsem teszik. Vajon miért? Segítsen, Tanár úr! Biztosan tudja a választ.”

Hogy ebben a háborúban ki kinek az oldalán foglal helyet, vagy hogy egyáltalán szükség van-e ilyesmire az emberek részéről, azt mindenki döntse el saját maga. Az viszont biztos, még közel sincs vége ennek a hercehurcának, ami hónapok óta zajlik közöttük.

Hozzászólások