Rá sem lehet ismerni Ian Somerhalderre

Borozgatás után nem tanácsos hajat vágni

2019/03/27

Nem tudjuk eldönteni, hogy szörnyülködjünk vagy nevessünk Ian Somerhalder tettén de örülünk, hogy ő legalább viccesen fogta fel.

A mai nap úgy vonul majd be a történelembe, mint a pillanat, amikor Ian Somerhalder rájött, hogy a túl sok bor rossz döntésekhez vezet. Bizony, az egykori Vámpírnaplók-szépfiú eléggé megszenvedte a spicces agy szuper ötleteit. Az történt ugyanis, hogy három pohár bor elfogyasztása után Ian nekiállt levágni a haját. 

Amúgy az elrontott sérója szerencsétlenségére nemcsak hiúsági kérdés…a karrierjét is veszélybe sodorta a meggondolatlanságával! Ian ugyanis ismét vámpír lesz (hurrá!), méghozzá a Netflix új sorozatában, a V-Warsban. És hát éppen a forgatás kellős közepén tartanak, a színészpasi pedig úgy ahogy van elfelejtette, hogy nem ártana pontosan ugyanúgy kinéznie, mint ahogy eddig. Mire viszont észbe kapott már túl késő volt. A borzalmas vagy vicces (még nem tudtuk eldönteni) végeredményt amúgy az Instáján is megosztotta:

 

iansomerhalder (@iansomerhalder) által megosztott bejegyzés,

„Mostantól csak Biotin smoothie-kat fogok inni” – fogadta meg a színészpasi, mivel a Biotin elvileg serkenti a haj növekedését. „Már el is kezdtem növeszteni a hajam!” – tette még hozzá.

forrás

Hozzászólások