Rá sem lehet ismerni Zimány Linda külsejére

Már az érzelem se tud kiülni az arcára

2015/09/04

Zimány Linda tegnap este Hajdú Péternél járt. Túl sokat nem tudtunk meg pluszban az eddigiekhez képest, vagyis még mindig nem a pénzéért szereti Kedves Ferencet, és nem mellesleg ragozni sem tud. Egy dologra azonban mindenképpen figyelmesek lettünk: Zimány arca nem mozdul, ha nevet.

Az amerikai álmot valóra váltó glammodell, Zimány Linda, hazaérkezése után alig egy hónappal magáévá tette a bulvár médiát. És nem csak azt, hiszen a fő ok, amiért minden sajtószem rá szegeződött nem más, mint választott párja, Kedves Ferenc. Az újdonsült szerelmesek azért vállalták, hogy kiállnak a nyilvánosság elé, hogy minden találgatást megelőlegezzenek ezzel, és persze, hogy hagyják őket békén. Hát, ez nem jött be. Azóta is attól hangos a Linda körüli felhajtás, hogy egy milliárdossal jött össze. Mindenki arra kíváncsi, mit látott meg benne a szőkeség, mivel tudta megfogni, ha nem a pénztárcájával? Zimány vallja, hogy az érzelmei vezérelték, és igyekszik meggyőzni a közvéleményt arról, hogy nincs igazuk.

Kérdem én, ki gondolta azt, hogy a modell valaha kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja: “Igen, csak a pénzéért szeretem Fecót!”. Csacsiság, ugye ezt beláthatjuk.

Linda vállalta, hogy még nagyobb tömeg előtt beszél érzéseiről, így Hajdú Péter meghívásának eleget téve tegnap láthattuk őt a Frizbiben. Péter a maga stílusában kicsit csipkelődött Kedves Ferenc küllemével, de alapvetően igyekezett abba az irányba terelni a beszélgetést, hogy Zimány nem is igen tudna más körből válogatni, hiszen ebben mocorog. Ahogy mesélt az érzéseiről, nekünk minduntalan csak egy dolgon akadt meg a figyelmünk. Bármennyire is próbálja átadni azokat, az arca ebben nem partner. Bár nem tagadja, hogy van rajta plasztik beavatkozás, a jelenlegi állapot mégiscsak többnek tűnik egy aprócska orrkorrekciónál és mellimplantátumnál. Nézzük csak meg közelebbről:

Zimány itt épp nagyon nevet. De hol vannak a mimikai ráncok?

zimány

Aztán ilyen, amikor épp nagyon töpreng és összehúzza a szépen rajzolt szemöldökét.

zimány4

Vagy, amikor a homloka előbb indul az ég felé, minthogy a szemöldöke megemelkedjen magyarázás közben.

zimány6

És ilyen, amikor azt mondja: igen, nagyon szerelmes.

zimány5

Az elemzésen túl azért elhagyta néhány magvas gondolat is a száját, amit szeretnénk a világörökség részévé tenni. Olyanok például, hogy ő és a cukorlányok igazából nem is barátok, hanem inkább munkakapcsolat volt közöttük, tehát ezért nem okoz problémát senkinek, hogy mindannyian – Bódi Sylvi és Debreczeni Zita is – megfordultak Kedves ágyában.

A glammodell a beszélgetést a számára ideális családképpel zárta, amiből kiderül, terveznek gyereket párjával, nem is olyan sokára, még a szakvizsga előtt szeretne szülni.

Zárásképpen szeretnénk egy fotóval tisztelegni Zimány egykori arca előtt, még nem is olyan régről.

zimány fő

Olvass még Zimány Lindáról!

Hozzászólások