Rabszolgaként dolgoztatták VV Edinát

Megjárta a poklot Laci szerelme

2015/11/26

Megalázták és szinte kínozták VV Edinát, akit Németországban rabszolgaként tartott a főnöke. Végül a szerelme mentette meg.

VV Edina itthon nem kapott munkát, mert nem magyar állampolgár – maximum feketén dolgoztatták volna, szinte ingyen. Ezért döntött úgy, hogy Németországban próbál szerencsét, ahova pultosnak ment ki.

„Nekem kellett az undorító vécéket is takarítanom! A főnök állandóan csak az én nevemet kiabálta, minden piszkos munkát velem csináltattak meg. De nem csak a bárban kellett robotolnom, a tulaj szinte személyes rabszolgájaként tekintett rám. A piszkos gatyáját velem mosatta ki, még a fogselymét is nekem kellett kidobnom utána. Borzasztóan megalázva éreztem magam, senkinek sem kívánom ezt az érzést. Pénzt nem kaptam, így haza sem tudtam jönni. Volt, hogy órákon át zokogtam és remegtem. Nagy reményekkel vágtam a külföldi kalandba, de a végére rémálommá változott az egész – mesélte a Blikknek VV Edina, aki kilátástalan helyzete miatt Semjén Zsoltnak írt levelet, hogy magyar állampolgárságot szerezhessen.

laci edina
Laci mentette ki Edinát a pokolból

Szerencsére szerelme, a VV macsója, Laci kimentette a földi pokolból.

„Egyszerűen nem éreztem helyesnek, hogy Edina ilyen messze van tőlem, és így bánnak vele. Ezért fogtam magam, és utánamentem, hogy hazahozzam. Egy hosszú hétvégén kiutaztam hozzá, s ahogy megpillantottam, egyből tudtam, hogy ez így nem mehet tovább. Nagyjából 5 perc alatt világossá vált számomra, hogy visszahozom Magyarországra, és ha még nehezebb is itthon, de itt kezdjük újra a közös életünket” – mesélte VV Laci szerelme kiszabadításáról.

Hozzászólások