Rács mögé kerülhet Árpa Attila?

Az Argo 2 több tízmilliós mínuszból indul

2015/02/23

Árpa Attila már egy éve bemutatta volna új filmjét, de a premier még mindig várat magára. Sokmilliós tartozásokról suttognak a film kapcsán, ami miatt Árpa komolyan megütheti a bokáját.

A kultikussá vált Argo című film második részével még nagyobb dobásra készült Árpa Attila, mint az elsővel, de a hatalmas durranás várat magára.

Minőségi és mennyiségi szempontból is teljes csődöt mondott az egyik hazai alvállalkozó, amely az utómunka során nem tudta elvégezni feladatát, és nem fizette vissza az átutalt pénzt. Ezt a céget feljelentjük, de részletekbe sajnos nem bocsátkozhatok, mert azzal magunk alatt vágnám a fát” – mondta a Blikknek az egykori tévés.

Árpa Attila 2
Árpa Attilának főhet a feje

Ugyan megoldották a problémát, de a produkció továbbra is bajban van, több tízmilliós tartozásokról szólnak a hírek. Emellett egy speciális jogi helyzet miatt semmiképp nem kerülhet a jelenlegi formájában mozikba az Argo 2. Következménye nem csak pénzbüntetés, hanem börtön is lehetne.

A nagyságrendet nem cáfolom, de többet tényleg nem mondhatok. Igen, azzal a szabadságvesztést kockáztatnám. Bátor vagyok, de börtönbe nem mennék a filmem miatt. Rettenetesen frusztrál, hogy hiába végeztem aránylag hamar a vágószobában, a technikai-jogi körülmények lefékezték a produkciót. Már rég a következő filmemen dolgoznék” – tette hozzá a napilapnak Árpa Attila.

Hozzászólások