Ralf: ˝az összes fogam fémből lenne˝

Testmódosítás határok nélkül

2014/09/04

Ralf ugyanúgy él, mint a legtöbb hétköznapi fiatalember, csak kicsit más a hobbija. Szabadidejében azon agyal, hogyan lehetne még jobban megváltoztatni – már most is – extrém külsejét. Ralf fantáziája nem ismer határokat, így tervekből sincs hiány.

zagyvaigabor2
Az RC News szakértője: Zagyvai Gábor, tetoválóművész és piercer

Helló Ralf! Kérlek mutasd be magad az olvasóinknak!
– Helló mindenki, Ralf vagyok Németországból! Egy gyorsétterem raktárában dolgozom, ahol sajnos elég sok a meló, így ha van egy kis szabadidőm, szeretek  egyszerűen csak lazulni! Ilyenkor nagyon szeretek sokat aludni, és bámulni a tévét!

Mivel manapság már majdnem tele vagy tetoválva, meg kell kérdezzem, hogy melyik tetoválás volt rajtad az első?
– Az első tetkóm egy kis kereszt volt a jobb felkaromon, aztán a többi már jött magától, és én már csak arra eszméltem, hogy majdnem teljesen tele vagyok varrva… Most már biztosan tudom, hogy egy napon testem mind a 100%-a tele lesz tetoválva!

Mindig is tudtad, hogy így akarsz kinézni? Volt egy belső látomásod a testedről, amikor elkezdted varratni magad?
– Igen, mindig volt  bennem egy kép az általam vágyott testről, de van egy csomó tervem, amit nem könnyű megvalósítani! Eddig még nem találtam olyan fogorvost, aki kihúzná az összes fogamat, hogy aztán beültetett fogakkal, speciális implantátumokkal helyettesítse azokat!

Azta, az összes fogadat ki akarod húzatni? Ez nagyon érdekes, kérlek mondj el erről mindent!!!
– Ezzel az igen extrém modifikációval egy nagyon régi álmom válna valóra! Szó szerint álmodtam erről a dologról, és azóta ezt nagyon szeretném megcsináltatni! A fogaim kihúzása után műfogsorom lenne, rá két évre pedig ezüst/titán műfogakat implantáltathatnék az ínyembe, így az összes fogam fémből lenne!

ammz0ycuEz nagyon érdekes! Ha utamba akad egy ilyen fogorvos mindenképpen szólok neked!  A barátaid és szüleid hogyan viszonyulnak a tested jelenlegi formájához? Meg szoktak bámulni az emberek az utcán? Kaptál már negatív kritikákat ismeretlenektől?
– A szüleim nem nagyon szerették volna, hogy ennyire radikálisan átváltoztassam magam, de mára szerencsére megbékéltek a kinézetemmel. A barátaimnak tetszik, ahogy kinézek, ők így szeretnek engem! Természetesen az emberek állandóan megbámulnak, ez néha idegesít, de tudom, hogy sokkal jobban nézek ki mint ők. :-)

A tetováláson kívül más testmódosítási beavatkozások is érdekelnek? Láttam rajtad néhány hegmintát, ezek hogy jöttek? A rituális dolgokkal (suspension, pulling stb.) hogy állsz?
– A kedvenc modifikációim a tetoválások, és a tágított piercingek. Egy napon lesz pár implantátumom is, és lehet hogy további scarificationokat is bevállalok majd. Ezt még nem tudom, ezeket a dolgokat általában nem szoktam túl sokáig tervezgetni. Suspensiont is szeretnék majd egy napon csinálni, de még nem most!

Milyen változtatásokat tervezel a közeljövőben magadon? Milyen terveid vannak a testeddel?
– Szeretném az ajkamban lévő tágítót nagyobbra vágatni, szeretnék kettő szarvimplantátumot betetetni (általad Gábor :-)), és természetesen a fogaimat is meg szeretném csináltatni. Szóval ha valaki ismer olyan fogorvost, aki ezt megcsinálná, kérem szóljon azonnal!!!!

Szerző: Zagyvai Gábor
www.zagyvai.com

Hozzászólások