Randi tippek pasiknak

Hódítsd meg kiszemelted, akár már az első találkozáskor!

2014/07/05

Bármennyire is úgy érzed, ura leszel a helyzetnek, jobb, ha felkészülsz az első randi előtt. Vannak olyan dolgok, amikre nem árt odafigyelni, még akkor is, ha már gyakorlott vagy ebben a témában.

dating3Legyél kreatív, hogy ne váljon sablonossá az első találkozásotok!
Amellett, hogy kiöltözöl, tudatosan is készülj fel az alkalomra. Jó, ha odafigyelsz az apró részletekre is, ami a külsődet illeti, mert a nők hajlamosak tetőtől talpig végigmérni, hogy minden passzol-e rajtad.

Ne késs el, inkább érj oda pár perccel hamarabb a megbeszélt helyre!
Olyan helyet válasszatok az első találkozáshoz, ami elég csendes ahhoz, hogy tudjatok beszélgetni. A gyengébbik nem szereti, ha odafigyelnek rájuk, ezért ne csak hallgasd, amiről beszél, kérdezz is vissza, hogy lássa, tényleg érdekel.

Miről beszélgessetek?
Az az elsődleges, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Ettől függetlenül természetesen indíthattok a közhelynek tűnő témákkal, de ne ragadjatok meg ezen a szinten, tegyétek személyesebbé a társalgást.
Ha zavarban vagy, nyugodtan mondd meg neki, mert úgyis látni fogja rajtad, viszont az őszinteséggel csak még inkább szimpatikussá válsz a számára. Ráadásul tudni fogja, hogy nagy hatással van rád.
Ami mindenképpen tabutéma az elején: az exek és a múltad kínos pillanatai. Te se menj bele ezekbe a dolgokba, és őt se faggasd, mert a panaszkodás rányomhatja a bélyegét a találkozásotokra.

dating2Bókolj neki, de ne vidd túlzásba!
Elég, ha érezteted vele, hogy mennyire megfogott a személyisége, és a külsője egyaránt. Felesleges túl sokat dicsérni, mert attól csak egy csöpögős “love sztorivá” válna a randi.

Honnan tudhatod, hogy mikor jött el a közeledés és az első csók ideje?
Sokan úgy vélik, az első randin tabu. De miért is lenne az? Ez csakis attól függ, hogy milyen hatással voltatok egymásra. Ha úgy látod, hogy ő is szimpatikusnak talált téged, és nem lenne ellenére a közeledésed, ne várj az első csókkal a következő randiig!

Hogyan érjen véget a randevú?
Azt mondják, az első találkozásnak nem szabad hosszabbnak lenni egy, maximum másfél óránál, még akkor sem, ha jól éreztétek magatokat együtt. Ebben lehet valami, hiszen így biztos nem unjátok meg egymást már az elején.
Mindenképpen kísérd haza a partnered, ne hagyd magára a találkozó után, mert akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy ez egyben az utolsó alkalom is volt. Ne várd meg, hogy ő kezdeményezze a következő randit, hiszen nincs vesztenivalód!

Hozzászólások