Randira készülsz? Nem mindegy mit viselsz!

A férfi ruha alapján is választ!

2014/10/10

Nem egyszerű kiválasztani azt a ruhát, amit a randin viselünk. A nagy készülődés mellett azonban eszünkbe se jut, hogy a férfiak olvasnak öltözékünkből, ami árulkodik rólunk. Mégis, miről árulkodik a randiruhánk?

Balerinacipő, térdig érő, A-vonalú szoknya

Az a nő, aki a randira balerinában és térdig, vagy bokáig érő szoknyában érkezik, bizton számíthat arra, hogy a férfi akivel találkozik, egy romantikus, bájos és inkább csöndes, szerény lányt fog a ruha mögé képzelni.
Sok férfi szereti ezt a nőtípust, tehát ha számodra elfogadható, hogy inkább egy finom nőnek tartsanak, mint egy nősténytigrisnek, viseld ezt!

Farmer nadrág, tornacipő, t-shirt

Vagány, cserfes, kicsit fiús lány – nem feltétlenül alkatilag – általában elmondja a véleményét, nem riad vissza a túrázástól és a fesztiváloktól, hiszen számára elsődleges a kényelem, de nem elhanyagolt formában.

516250041

Magas sarkú cipő, szűk ruha

A végzet asszonya, vagy inkább könnyen kapható cicababa? Ne feledjük, az alakot hangsúlyozó ruha felhívás keringőre, hiszen mindenünket megmutatjuk, nem is beszélve a tűsarokról, ami szintén fokozza szexuális vonzerőnket. A mi döntésünk, hogy mit szeretnénk a férfitól, már az első randin megőrjíteni, vagy ismerkedni.

Boho-stílus: színkavalkád, kézzel készült ékszerek

Az egyedi, látványos, alternatív, boho vagy hippi elemekkel tűzdelt outfit sok férfit első látásra megijeszthet, viszont ha ez a stílusod, semmiképp se mondj le róla, keress egy olyan férfit, aki szintén így gondolkodik, hiszen neki te lehetsz álmai nője!

Hozzászólások