RC News: ˝Élményt nyújtunk olvasóinknak!˝

Garantáljuk, hogy érdemes lesz követni megújult oldalunkat…

2015/11/20

Réges-régen, egy (nem is olyan) messzi-messzi galaxisban az RC Creative Media létrehozta online magazinját, melynek középpontjába hűséges olvasóit helyezte. Az RC News stábja immáron másfél éve folyamatosan közérdekű és hasznos információval látja el látogatóit, valamint szórakoztató videókat és cikkeket kínál elsőkézből.

Most pedig eljött az ideje, hogy meglepjük lelkes látogatóinkat. Hűségetekért cserébe egy rendkívül modern és felhasználóbarát weboldalt készítettünk a számotokra, így minden alkalommal igazán maradandó olvasói élményt nyújthatunk nektek.

rcnews_logo_2015_1

Légy része a mindennapoknak! – Ígérjük, hogy továbbra is értékes hírekkel szolgálunk a hazai és a nagyvilág eseményeiről, valamint kedvenc sztárjaitokról is rendszeresen olvashattok majd. Érdemes lesz az RC News TV rovatunkat is követni, ugyanis a már megszokott sztáros videóink mellett több tematikus sorozattal is várunk titeket hamarosan.

Ami még nagyon fontos! Ezt Nektek, Értetek, sőt mi több, Veletek csináljuk, ezért ha bármi észrevételetek, véleményetek vagy gondolatotok merül fel a későbbiekben, bátran írjatok nekünk az info@rcnews.hu e-mail címre, vagy keressettek minket Facebook oldalunkon is!

Tolvai Reni üzent az RC News ovasóinak!Nézd és hallgasd, mit üzent Tolvai Reni! :)#rcnews #tolvaireni

Szerző: RCNews, 2015. november 20.

Hozzászólások