Rejtegetik Csala Zsuzsa hamvait?

Még mindig nem került végső nyughelyére a népszerű komika

2014/09/01

Fél évvel ezelőtt hunyt el Csala Zsuzsa, de hamvai még mindig nem kerültek a végleges helyükre. Kiderült, ki rejtegeti a komika földi maradványait…

Egy rózsadombi lakásban rejtegetik a fehér porcelánurnát, amiben Csala Zsuzsa hamvai pihennek. A komika csak pár héttel élte túl húgát, aki szintén nem került még végső nyughelyére saját fia jóvoltából. A Bors utánajárt a rejtélynek, hogy a testvérpár miért nem kerülhetett még mindig a családi sírba.

csalazsuzsa
Csala Zsuzsa (fotó: Móricz István)

„Márta fiának, Péternek a rózsadombi társasházi lakásában van mindkét urna, ő egyben Zsuzsa keresztgyereke is.” – Kezdte a történetet Csala Csilla, a komika egyetlen életben maradt testvére.

Az idős asszony már mindkettőjük nevét rágravíroztatta a sírra, a jó idő is eljött haláluk óta, mégsem történt semmi előrelépés a temetéssel kapcsolatban.

„Van egy családi sírunk, itt, Dunaalmáson, amit még a nagyapám építtetett, ő került bele először, utána pedig a nagymamám. Tizenketten nyugszanak már benne, az anyukám és a papám is, az ő hamvait Amerikából szállították ide. Itt mindenki azt várja, hogy mikor lesz már a temetés, sokan ismerik a családunkat, de a rokonok azt szeretnék, ha szűk, családi körben búcsúztatnák a két elhunytat.”

terryTerry Black, Csala Zsuzsa egyik barátja is értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen ő sem érti, mi gátolja meg a hozzátartozókat abban, hogy a családi sírba helyezzék az urnákat.

„Nem tudom elhinni, hogy a család nem teljesítette Csala Zsuzsa utolsó kívánságát! Pedig semmilyen anyagi vonzata nem lenne, hogy a család teljesítse, hiszen a kripta kész.”

Hozzászólások