Rejtélyes betegség miatt Lilu egyre soványabb

Nem találják a probléma okát...

2015/01/13

Az RTL Klub műsorvezetője többször büszkélkedett bomba alakjával, ám most kiderült: Lilu egy ideje nem a sport miatt vékony. Sőt, egyenesen sovány.

Lilu mindig jó formában volt, a nyár folyamán pedig a sok edzés miatt igazán szexi lett. Az utóbbi időkben azonban a műsorvezető egyre csak fogy, de nem diéta miatt. Lassan fél éve küzd a gyomorfájással és kimerültséggel.

Öt hónapja kezdődött, de eleinte nem foglalkoztam vele komolyan, csak azt éreztem, hogy egy gombóc van a torkomban. Rettenetesen fáradtnak, gyengének érzem magam, ráadásul vérszegény is vagyok. Számtalan kivizsgáláson voltam már, többször megnézték a vérképem. Voltam gégésznél, belgyógyászaton és ultrahangon is. Minden leletem negatív” – mesélte a Borsnak Lilu.

Lilu és Istenes Bence
Lilu már csontsovány (fotó: RTL Klub)

A műsorvezető kétségtelenül az RTL Klub egyik legmeghatározóbb arca, akit szinte bármilyen produkcióban be lehet vetni, ami meg is történt, hiszen az utóbbi években egyaránt rábízták a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Szombat esti láz, az X-Faktor és a Való Világ háziasszonyi szerepét. Vélhetően túlvállalta magát, és ezt már nem tolerálja a szervezete.

Rengeteget dolgoztam az elmúlt hónapokban: harmincöt napot egyszerre forgattam le a Celeb vagyokban, aztán jött a ValóVilág. Gyakran éjfélig vagyok a stúdióban, majd utána kiautózom Szentendréig, és szinte beesem az ágyba. Átlagosan négy órát alszom, ami – valljuk be – nagyon kevés. Mindent megpróbálok azonban megtenni, hogy leküzdjem ezt az állapotot. A vizsgálatok mellett mediációra, izommasszázsra és hangszállazításra is járok rendszeresen. Mindenkinek vannak problémái, nehéz időszak ez most számomra” – tette hozzá a szőke műsorvezető.

Hozzászólások