Rejtélyes – Radics Gigi miért utazott Amerikába?

Családjával több hónapra elhagyja az országot

2015/01/20

Családjával együtt Amerikába utazott Radics Gigi. Hogy pontosan miért és mennyi időre, azt nem tudni, de gyanús, hogy egyetlen fellépést sem vállalt el az év első negyedére, ráadásul öccsét is kikérték az iskolából. Vajon új házat néz a család?

Radics Gigi nyaralni ment a családjával a tengeren túlra – legalábbis korábban ezt állította, ám sokan már azt feltételezik, hogy a család már inkább azt keresi, hol telepedhetnének le. A fiatal énekesnő korábban sem csinált titkot abból, hogy szeretné a karrierjét Amerikában beindítani, így nem meglepő, hogy ismét ott tartózkodik.

Csakhogy Gigi 2015 első negyedévében nem lép fel itthon, sőt, öccsét, Tomit is kikérték az iskolából. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a család ezúttal hosszabb időt tölt külföldön, talán a jövőjük kiépítése miatt.

SCS_9828
Gigi és a családja nyelvet tanulni ment Amerikába? (Fotó: TV2)

Gigi családja már évek óta Budapesten él, hogy az énekesnő mellett lehessenek a karrierépítés közben is. Amerikai útjuk előtt hazalátogattak a család szülőfalujába, Endrefalvára, ahol Gigi mozgáskorlátozott nagymamája lakik.

A szomszédok úgy tudják, a család már a vidéki házat is árulja, ám a nagyi a Borsnak azt mondta, hogy a család csupán nyelvtanulás miatt utazott Amerikába, költözésről egyelőre szó sincs. Ezt az információt Radics Gigi menedzsmentje is megerősítette.

Hozzászólások