Rejtélyes személynek szól a magyar frontember új dala

Megjelent Lobó-Szalóky Lázár új dala

2018/10/25

A Dirty Slippers frontembere mindig nagyon rejtélyes ha a magánéletéről faggatjuk. Most sincs ez másképp, azonban néhány infót elejtett lapunknak!

Múlt héten jelent meg Lobó-Szalóky Lázár legújabb szóló dala, melyet rajongói sorra dicsérnek a különböző oldalakon. A dal egy felnőtt férfi beteljesült boldogságáról szól, illetve a frontember azt is említette nekünk, hogy a dallal az volt a célja, hogy görbe tükröt tartson a mai kapcsolatoknak. Ennek kapcsán készítettünk vele interjút.

Mutatjuk a dalt: 

Említetted, hogy az új dal görbe türköt tart a mai kapcsolatoknak. Mit gondolsz mi a baj a mai kapcsolatokkal, hogy tükröt kell eléjük tartani? 
Én egy konzervatív fickó vagyok, aki jelenleg teljesen értetlenül áll a modern világ baromságai előtt. Elképesztőnek tartom, hogy párkapcsolatok és baráti kontaktusok  alkalmával is teljesen háttérbe szorultak az érzelmek, nem figyel senki a másikra. Közben pedig semmirevaló társkereső appokon várják az igazi érzelmeket egymástól és nagyon meg vannak sértődve, ha csak csalódások és átvágások érik Őket egymás után. Sokkal jobb hely volt ez a bolygó, amíg a dolgok szimplán működtek. Megtetszett valaki, elhívtad randira, összejöttél vele és örültetek egymásnak. A Nem titok pedig az a dal, ami kimondja azt, hogy mik egy kapcsolat valódi értékei, miért kell hinni azokban a dolgokban, ami ma már nem “menő”, de mégis igazi. 
 
Neked volt részed valaha is felszínes kapcsolatban vagy esetleg tapasztaltad közeli barátoknál?
Ohh, hogyne. Számtalanszor hittem el embereknek és zenésztársaknak, hogy mellettem állnak és együtt megyünk előre, közben az első nehezebb buktatónál feladták vagy benne hagytak a lecsóban és utána még én voltam a szemét, mert évekig értük is küzdöttem, építettem a jövőjüket.. Az idő és az eredmények azonban makacs dolgok és nem hazudnak, ezek az emberek ma már nem állnak nívós színpadokon, be sem tehetik a lábukat egy tévébe sem. Párkapcsolati téren is tudnék mesélni, hiszen voltak olyan leányzók, akik csak a státuszom miatt voltak velem…
 
A dal egy felnőtt férfi beteljesült boldogságát elemzi. Ez szomorúan nem születhetett volna meg… boldog vagy most? 
Abszolút, minden a helyén!  
Fotó: Ritók-Filip Áron
Fotó: Ritók-Filip Áron
 
Van olyan személy az életedben, aki miatt kifejezetten boldog vagy, vagy a munka, a sikerek visznek előre? 
Én azt szoktam mondani, hogy akkor lehet a legjobban dolgozni és haladni, hogyha a magánéletben is minden kerek. Ez volt magasan a legjobb évem, szerintem ezzel mindent elmondtam. (mosolyog)
 
Mi inspirálta ezt a dalt? Gondolom minden új dal esetében van valami/valaki, aki/ami miatt PONT az a szöveg születik meg. 
Minden dalom megtörtént eseményt dolgoz fel, a Nem titok is ilyen. Konkrétan szól valakinek, aki nagyon fontos az életemben.
 
Készülsz új szóló dallal a közeljövőben?
Természetesen! Ez az ötödik dal a debütáló szóló albumomra. Tíz dallal szeretném jövő év elején megjelentetni a korongot, emellett pedig a Dirty Slippers-szel is írjuk az új dalokat.
 
A téli időszakban hol lesznek nagyobb fellépéseitek? 
A Dirty Slippers és a Lobó-Szalóky Lázár “projekt” is folyamatosan koncertezik. Legközelebb akusztikus koncertek lesznek, október 27-én Békéscsabán, a Sörbárban, valamint november 16-án Szegeden, a Cooltour Caféban. 
Hozzászólások