Rékasi feleségül venné Pikali Gerdát?

A színész legszívesebben világgá kürtölné boldogságát

2015/03/31

Sugárzik a boldogságtól Rékasi Károly és Pikali Gerda: a két színész kamaszként turbékol, és olyan nagy köztük a harmónia, hogy sokan már a nyári esküvőről pletykálnak.

Nagy kockázatot vállalt magára Pikali Gerda és Rékasi Károly is, amikor beismerték szerelmüket, hiszen mindketten házasságban éltek, ráadásul mindkettejüknek két gyermeke van. Ennek ellenére nem tagadták le érzelmeiket, és úgy tűnik, az idő őket igazolja.

A kollégák ugyanis azt állítják, még sosem látták a két színészt ennyire boldognak, önfeledtnek, mint most, amikor végre elült körülöttük a botrány, és nyugodtan élvezhetik egymás társaságát. Olyannyira idillinek tűnik a kapcsolatuk, hogy hátuk mögött már azt rebesgetik: hamarosan hivatalossá is teszik a szerelmüket egy esküvővel.

„A József Attila Színházban jelenleg két darabban játszanak együtt. És a próbák alatt, a szünetekben sem fogják vissza magukat. Mindig van egy simogatás, ölelés, esetleg egy csók, mikor egymás közelében vannak. Jó rájuk nézni, nagyon szépek együtt, és mindkettőjüket megfiatalította ez a szerelem. Rékasi tele van energiával, a színpadon is remekel, rengeteg darabban játszik, de sosem fáradt, feltölti őt, hogy a magánélete boldog. Négy gyerekük van összesen, de úgy szervezik az életüket, hogy mindig jusson idejük egymásra is, kettesben. Járnak együtt motorozni, kirándulni, és szépítgetik otthonukat, együtt járnak vásárolni. És ha Kari hivatalos egy rendezvényre, kedvese is vele tart” – árulta el a Kiskegyednek a pár egyik kollégája.

rekasiespikali
A pár sosem volt még ilyen boldog

Bár az esküvőről ők egyelőre nem beszéltek, Rékasi Károly nem tagadja, hogy határtalanul boldog új kedvesével.

„Valóban nagyon boldog vagyok, nagyon jól vagyunk Gerdával. Lehet, hogy ezt világgá is kürtölném, de megfogadtam, hogy nem beszélek a magánéletemről, mert a válásomkor rendesen kaptam hideget-meleget, és borzasztó sok valótlanság jelent meg rólunk, ami által mások is meg lettek bántva. Ezért sem a jelenről sem a jövőmről nem szeretnék elárulni részleteket” – nyilatkozta a színész.

Hozzászólások