Rékasi Károly elhagyta kórházi ágyát

Nehezen viseli a kiszolgáltatottságot

2015/07/10

Javul Rékasi Károly állapota: a színész járókeret segítségével megtette az első lépéseket, és most újra tanul járni.

Jó hírek érkeztek Rékasi Károlyról – már amennyire egy ilyen szörnyű baleset után lehet jó híreket kapni. A Barátok közt színésze fekvő gipszben van, ám gyógytornász segítségével már meg tudta tenni az első lépéseit.

MGU_7915
Hosszú gyógyulás előtt áll (Fotó: RTL Klub)

„A hozzátartozók tájékoztatása szerint Rékasi Károly állapota lehetővé teszi azt, hogy gyógytornász felügyelete mellett megkezdődjön a sérült testrészek fokozatos terhelése. Továbbá megerősítették azt a hírt, hogy a színész járókeret segítségével már lábra állt, valamint a járókeret használatán túl, a mankó használatának elsajátítása is feladata.

Károly még fekvőgipszben gyógyul, csak néhány alkalommal és pár lépést tett meg, de ez ilyen rövid időn belül határozottan pozitív és biztató előrelépés – áll az RTL Klub legfrissebb közleményében.

Hosszú gyógyulási folyamat elé néz a színész, hiszen a következő hónapokban szinte csak feküdni fog tudni.

„Mindenképpen feküdni kell, ilyen állapotban ülni sem tud az ember. A felépülési időszak is rendkívül hosszú: akár hat hónap is lehet, és napi huszonnégy órás ágyhoz kötött időszakra kell készülni. Kiszolgáltatott helyzet, amit egy örökmozgó, ezer fokon égő, öntudatos férfiember talán még nehezebben visel, mint az átlag” – nyilatkozott dr. Földvári László a Best magazinnak.

Rékasi Károly kedvese, Pikali Gerda is nehéz időszak elé néz, hiszen neki kell majd segítenie szerelme felépülését. A színésznő azonban hűségesen támogatja párját, és szinte minden szabadidejét az ágya szélén ülve tölti. 

Hozzászólások