Rékasi Károly és Pikali Gerda sem bújkál tovább

Megtörték a csendet a szerelmesek

2014/08/04

Hosszú hónapokon keresztül foglalkozott a sajtó Détár Enikő és Rékasi Károly házasságával, a színész új kapcsolatával, illetve a színésznő lelkiállapotával. Mostanra már úgy tűnik, elmúlt ez a felhajtás, és nem is igazán kerülnek együtt szóba. Mi értelme lenne, hiszen mind a ketten más-más ember oldalán találták meg a boldogságot.

Elsők között számoltunk be Détár Enikő és párja mesés nyaralásáról, ugyanis a színésznő végre nem rejtegeti tovább partnerét, sőt minden hétköznap este feltűnnek a tévé képernyőjén is. Péter elárulta, milyen közös terveik vannak a jövőre nézve: „Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van. – szól közbe az angoltanárként dolgozó Péter – igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket. Nagyon örülök, hogy nem kell már tovább bujkálnunk, a következő lépés pedig egy közös családi pihenés lesz ősszel a Mamma Mia után, de akkor már Zsebit sem hagyjuk otthon”

Most azonban nem Enciéké a főszerep, hiszen Rékasi Károly is nyaralni vitte szerelmét. Pikali Gerda két héttel ezelőtt még csak mankókkal közlekedett súlyos térdműtéte miatt, most azonban már a csúcsra is feljutott színész kedvesével.

rekasiespikali

„Fél évet jósoltak a teljes gyógyulásra az orvosok, és bár volt némi komplikáció, nagyon gyorsan talpra álltam. Persze nem gyalogoltam elsőre hosszú kilométereket, nem erőltettem rögtön, ezért egyáltalán nem viselt meg a kis kirándulás. Gyógytornászom engedélyével múlt szerdán Pécsváradon már egy vígjátékban színpadra is állhattam, Szalay Bence személyi edző pedig kifejezetten nekem készített edzéstervet, amely csodát tett. Így már kicsit túrázni is tudtam.” – nyilatkozta Gerda a Blikknek.

pikali

Végre ők sem bújnak el a nyilvánosság elől. A Barátok közt Bartha Zsoltja saját közösségi oldalán osztotta meg azokat a képeket, amiket pihenésük alatt készítettek. Rékasi Károly járt már korábban ezen a helyen, ugyanis fiával is töltött már itt néhány napot.

„Télen találtam rá Zsebivel Mátraházán a gyönyörűen átalakított wellness-szállodára, ahol akkor vadulós, sportos fiú­programot csináltunk. Például lánctalpas hódeszkával száguldoztunk.”

Nem csak pihenéssel töltötték az időt a szerelmesek – a Kékestetőt is megmászták, ami arra enged következtetni, hogy Pikali Gerdáért nem kell tovább izgulnunk. Úgy tűnik a színésznő teljesen felépült a műtéte óta.

„Kettesben jöttünk Gerdával élvezni a csendet, a természetet. Ez a néhány nap egymásról, a pihenésről, masszázsról szól, és eszméletlenül jókat kajálunk, amit azért le kell dolgozni. Ezért sétáltunk fel a Kékes tetői kilátóhoz, amiről én még úgy tanultam, hogy 1015 méter magas, Gerdának pedig már egy méterrel alacsonyabbnak vésték a fejébe. Akár így, akár úgy, de feljutottunk a csúcsra.”

rekaiskarolyespikaligerda

Hozzászólások