Rékasi Károly már otthon gyógyul

3 hét után hagyta el a kórházat

2015/07/19

Rékasi Károly, a Barátok közt népszerű színésze három héttel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet, azóta a Honvédkórházban ápolják, de gyógyulásáról szerencsére folyamatosan biztató hírek érkeztek. Itt az újabb: hazaengedték.

Az 52 éves színész június 30-án motorjával a XXII. kerületi Háros úton akart megelőzni egy gépkocsit, amely azonban kanyarodott, így összeütköztek, Rékasi pedig kirepülve a nyeregből súlyos sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba szállították, ahol medence- és combcsonttöréssel megoperálták.

Az elkövetkező napokban, hetekben azonban szerencsére jó hírek érkeztek állapotáról, járókeret segítségével már mozogni is elkezdett, most július 19-én szombaton pedig kiengedték a kórházból. Otthon gyógyulhat tovább, a gipsz levétele után pedig elkezdi a rehabilitációt.

rekasi karoly
Rékasi Károlyt már haza is engedték a kórházból

“Mivel a színész hosszú gyógyulási folyamat előtt áll, és jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók továbbra is kérik a sajtó képviselőit és az érdeklődőket, hogy türelmükkel segítsék a gyógyulását” – áll a hivatalos közleményben, amely megköszöni a Honvédkórház dolgozóinak munkáját is.

A színész párja, Pikali Gerda még a munkáját is háttérbe szorítja, hogy minél több időt lehessen vele, és így segíthesse Rékasi Károly felépülését.

Hozzászólások