Rékasi Károlyt újra kellett éleszteni

A klinikai halál állapotába feküdt

2015/09/25

A június végén súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly, de azt csak most árulták el, hogy az orvosok háromnegyed órán át küzdöttek az életéért, a klinikai halálból kellett visszahozni a Barátok közt sztárját.

Rékasi Károly a szív napja alkalmából sajtótájékoztatót tartott, ahol második szülőszobájának nevezte azt a kórtermet, ahol balesete után feküdt. Nem nagy szavak ezek, a színészt negyvenöt percen át élesztették újra, miután behozták, a klinikai halálból kellett visszahozni.

“Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza” – mesélte egy kórházi dolgozó a Borsnak.

Rékasi motorral

“Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mélyaltatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak” – mesélte Rékasi.

A kórházban a színész többször is kitépte magából a csöveket, négy gipszet fűrészelt le a lábáról egy kis kórházi késsel, de ma már mindene túl vam, letette a mankót is, és végre saját lábon ment dolgozni. Sőt, egy motorra is felült, prsze óvatosan.

Hozzászólások