Rékasi ledobta a gipszet

Rekordsebességgel gyógyul

2015/08/14

Teljesen kivirult Rékasi Károly, akinek a lábáról alig két hónappal a baleset után végre lekerült a gipsz!

Újra a régi – legalábbis szemmel láthatóan egyre jobban van a Barátok közt rosszfiúját játszó Rékasi Károly. A színészt nagyon megviselte, hogy motorbalesete után ágyhoz kötötték a sérülései, ám péntek reggel végre lekerült a lábáról a gipsz!

A színész olyan gyorsan gyógyul, hogy két héttel a várt időpont előtt levágták az orvosok a gipszet, így most befáslizott lábbal és két mankóval közlekedik. Rékasi láthatóan majd kicsattan a boldogságtól, hogy megszabadulhatott a zavaró „kiegészítőtől”, és a rajongói oldalán közölte a jó hírt azokkal, akik eddig szorítottak érte, megtoldva egy képpel, amelyen hatalmas mosolyt villant!

„Ma reggel lekerült a lábamról a gipsz!!!!!!!!! Köszönöm mindenkinek, aki gondolatban velem tartott, segített abban, hogy ez KÉT HÉTTEL HAMARABB bekövetkezett, mint azt előre jelezték! Egy picivel megint inkább embernek érzem magam” – írta Rékasi Károly a közösségi oldalán.

Pedig a balesete után úgy tűnt, a lábadozási idő hosszabb lesz, hiszen az orvosok fél év ágynyugalmat ajánlottak neki. Bár nagyon sok csontja törött, Rékasi Károly az első pillanatoktól, ahogy magához tért, tudta, hogy minél előbb talpra akar állni, mert tipikusan olyan ember, aki egy percig sem tud nyugton maradni. Valószínűleg ez a hozzáállás segítette abban, hogy ilyen hamar a gyógyulás útjára lépjen.

Olvass még Rékasi Károlyról!

Hozzászólások