Rékasi nem veszi feleségül szerelmét

Elég neki, ha a színpadon házasok

2016/01/22

Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolata felhőtlen, házasságról azonban szó sem esik köztük.

received_2491012060986581

A kést színész két éve él boldog párkapcsolatban, ám mivel mindketten túl vannak már egy hosszú házasságon, egyáltalán nem érzik szükségét annak, hogy papírral is megerősítsék a szerelmüket.

Két ember enélkül is lehet boldog. Mi hiányozna, a gyűrű? Ha csak az kell, veszünk magunknak, a körítésnél sokkal fontosabb a lelki kapocs. A színpadon eleget vagyunk házasok” – mondta nevetve Pikali Gerda a Blikknek. Rékasi Károly is hasonlóan gondolkozik. – „Ha két ember, aki egy ágyban alszik el esténként, fontosnak tartja anyakönyvvezető, pap előtt hitelesíteni együttlétüket – elfogadom. A mi elképzelésünk az, hogy nem attól erős a kapcsolatunk, hogy papír van róla, hanem azért, mert egymás szemébe tudunk nézni. Kíváncsiak vagyunk egymásra, megosztjuk gondolatainkat, van mondanivalónk. Az a komoly tennivalónk a jövőben csupán, hogy jól érezzük magunkat egymással – mondta a színész.

Rékasi most azt is elárulta, hogyan hódította meg kolléganőjét.

Nem vagyok beszélgetős típus, de valami furcsa dolog lebegett közöttünk, amikor itt, a József Attila Színházban a Feketeszárú cseresznye olvasópróbáján az egyik legtehetségesebb színésznővel találkozhattam. Ráfogtam, hogy kancsal, el kellene mennie szemorvoshoz. Így nyilván még senki sem próbált közel kerülni hozzá. Azért találhattam ki ilyen és ehhez hasonló hülyeségeket, mert éreztem, hogy bajban vagyok” – árulta el Rékasi Károly. Ennek ellenére célba ért. – Kislány koromban álmodtam egy ilyen férfiról. Hiába mondom Károlynak, sosem hiszi el, hogy nekem ő a királyfi a fehér lovon” – vallotta be Gerda.

Hozzászólások