Rékasi nyíltan üzent Pikali volt férjének

Vajon mi lesz a gyerekekkel?

2015/05/08

Tovább gyűrűzik Rékasi Károly, Pikali Gerda és a színésznő volt férjének, Gézának a története. Vajon kinek van igaza? Mi lesz ebből a történetből és mi lesz a gyerekekkel?

Tegnap mi is megírtuk, hogy Pikali Gerda színésznő volt férje, Csongrádi Géza mennyire csalódott feleségében és ha lehetne, ő szeretné nevelni két gyermeküket, akikkel korábban is a férfi tartózkodott otthon, amíg Gerda dolgozott.

Közös megegyezéssel ő vigyázott otthon két kisgyermekükre, Barnabásra és Marcira, felvállalva az anya- és az apaszerepet is. Ezáltal természetesen saját karrierjével, munkájával nem tudott foglalkozni, de mindezt örömmel vállalta, hiszen imádja két gyermekét. Ami az egykori valóságshow-győztesnek igazán fáj, az az, hogy miért nem ő kapta meg a gyerekek felügyeletét – ezt a küzdelmet máig nem adta fel -, hiszen sokkal több időt töltött a két kisfiúval, mint Gerda.

A Story magazinnal adott nyilatkozatában azt is elárult a csalódott apa, hogy Rékasi Károly, Pikali új párja szemtelen hangvételű üzenetet küldött neki, Természetesen így csak egyoldalú a történet, így a Bors újságírói kiderítették, hogy mi is áll pontosan abban az üzenetben. Az sms-t Rékasi Károly maga küldte el a sajtónak.

„Tisztelt Csongrádi Géza! Eddigi, arra irányuló próbálkozásaim, hogy telefonon beszéljünk néhány szót, kudarcba fulladtak, ezért próbálom így eljuttatni hozzád kérésem. Pikali Gerdával életközösségetek az elmúlt évben hivatalosan is megszűnt. Kérlek, fogadd el, hogy ő az én társam, a párom, számomra nagyon fontos a nyugalma, a boldogsága. Ezért kérlek arra – ismételten csak tisztelettel – , hogy mellőzd a továbbiakban a felé irányuló rosszízű megjegyzéseket, a fenyegetéseket, az utasítgatásokat! Kérlek, tiszteld a másik embert, tiszteld a hozzám tartozót! Üdvözlettel: Rékasi Károly.”

rekasiespikali

Hozzászólások