Rékasi olasz pornófilmben szerepel?

Párja nem örült a lehetőségnek

2016/01/07

Pornófilmes castingon járt Rékasi Károly, aki annyira megtetszett a rendezőknek, hogy azonnal szerződtették egy olasz munkára!

received_2491012060986581

Rékasi Károly lételeme a színészkedés, és bár a főiskola elvégzése után sorra hívták színházi és filmes szerepekre, volt olyan időszak, amikor valahogy semmi sem jött össze. Aztán egyszer csak elment egy castingra, ahol azonnal felfigyeltek rá. A szexfilm-producerek.

„Akkortájt nem nagyon volt televíziós munkám, pedig előtte nagyon beleszerettem és jól éreztem magam. Hiszen évről évre játékfilmek készítésében vettem részt. Eljött a pillanat, amikor elmentem a castingra, s hozzátenném, nem tudtam, hogy szexfilmről van szó – mesélte a színész a sziakomarom.sk oldalnak, akit egyébként egy kalózos (szex)film egyik szerepére szántak.

Détár Enikő - Rékasi Károly
Rékasi ekkor még Détár Enikő férje volt – aki nem rajongott a pikáns szerepért

Ami azonban még meglepőbb, hogy miután megtudta a részleteket, miszerint nem egy szimpla olasz mozifilm, hanem egy pornó forgatásra szerződtették, nem mondott azonnal nemet

Annyira szerettem volna már forgatni, hogy ezt én úgy találtam ki: jó, elmegyünk Olaszországba! Napközben forgatok, addig a feleségem és a lányom a tengerparti strandon időznek. A saját, egyszerű fejemmel úgy képzeltem el, hogy a két lány pancsikol, amíg én dolgozom. Majd délután visszamegyek a szállodába, akkor pedig együttleszünk. Encinél ez nem aratott osztatlan sikert…” – vallotta be a színész, akit végül a Barátok közt mentett meg a szexipartól.

Hozzászólások