Rékasi semmire sem emlékszik a balesetből

Őrök védik a kórtermét

2015/07/03

Rékasi Károly az ápolóktól érdeklődik, mi történt vele, és ez alapján próbálja összerakni: hogyan is történt súlyos balesete. A színészt szigorúan őrzik, csak jelszóval lehet belépni hozzá.

A család nem akar részleteket elárulni a még mindig az intenzív osztályon fekvő Rékasi Károly állapotáról, csupán annyit mondanak: javul az állapota, de nagyon sokat kell pihennie. A kórházi látogatók azonban némi folyosói pletykát el-elcsípnek, ezek szerint a színész emlékezetéből teljesen kitörlődött minden, ami a balesettel kapcsolatos. Az ápolóktól érdeklődik a történtekről, próbálja visszaidézni a kis híján tragédiába torkolló esetet.

Az intézményben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a színész nyugalmát és zavartalan gyógyulását biztosítsák. Információk szerint őröket állítottak az ajtóba, akik megszűrik, milyen gyakran és hány fő lép be hozzá. Ám még így sem juthat be akárki, ugyanis a látogatóknak tudniuk kell a titkos jelszót, amivel az őrök számára bizonyossá válik, hogy nem illetéktelenekkel van dolguk.

rékasi
Az életerős, sportos színész remélhetőleg hamar felépül

Színházi kollégái is nagyon aggódnak Rékasiért. Bár a József Attila Színházban éppen nyári szünet van, de már a vakáció idején elkezdenék az egyik darab próbáját, melyben a balesetet szenvedett színész is szerepel. Azonban ezzel egyelőre nem foglalkoznak.

Gerdával többször is beszéltem Karcsiról. Ha lehetőségem lesz rá, megyek a kórházba, de most azzal tesszük neki a legjobbat, ha hagyjuk pihenni. Hogy mi lesz ősszel? Még nem tudjuk, hogy milyen ütemű lesz a felépülés, még túl friss ez a baleset, hogy ebben a kérdésben dönteni tudjunk” – mondta a Borsnak a teátrum igazgatója, Nemcsák Károly.

Hozzászólások