Rékasi súlyos anyagi problémákkal küzd

Gyalázatosan keveset keres a balesete miatt

2016/01/18

Alig élte túl súlyos balesetét Rékasi Károly, de a felépülése során még egy óriási gonddal meg kellett küzdenie.

received_2491012060986581

A népszerű színész tavaly nyáron szenvedett súlyos motorbalesetet, melyből még most sem épült fel teljesen. Emiatt nem tudott annyi munkát vállalni, mint korábban, ezért alaposan megcsappant a bevétele.

A rommá tört lábammal értelemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hó­napjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor” – mondta a Borsnak Rékasi Károly.

Rékasi motorral

Rékasi szerint ha pár száz kilométerrel nyugatabbra élne, akkor színészként fényesen élhetne, és még egy ilyen komoly baleset miatt bekövetkező bevétel kiesés sem okozna problémát. A Barátok közt sztárja épp most kapott némi filmes jogdíjat, aminek különösen örül, mert nem számított rá.

Gyalázatosan keveset kerestem, úgyhogy örülök a jogdíjnak. Tudom, sokan azt gondolják, hogy az ismert emberek sokat keresnek, akik esténként feltűnnek a televízió­ban, szerepelnek színházi előadásokban, reklámokban, nagy- vagy éppen kisjátékfilmekben. Utánanéztem, ha néhány száz kilométerrel nyugatabbra születünk, akkor szépen meg lehetne élni, klassz anyagi hátteret teremteni, itthon egyelőre tisztes élethez elegendő a fizetésünk. Karácsony környékén többen fordultak hozzám anyagi jellegű kérésekkel, de néhány eseten kívül csak azt tudtam mondani, hogy elnézést, az én jövedelmem is gyér… Vacak helyzet, hogy így alakult azért, mert egy autós nem a kellő figyelemmel vezetett” – tette hozzá a népszerű színész.

Olvass még Rékasi Károlyról

Hozzászólások