Rékasi újra szembenézett balesetével

A színész visszatért a helyszínre

2015/09/15

Rékasi Károly még június végén szenvedett súlyos motorbalesetet, azóta otthon gyógyul. A színész a napokban visszament a karambol helyszínére, alaposan megvizsgált mindent, és úgy véli, egyértelműen az az autós hibázott, akivel ütközött, és nem érti, a rendőrség miért dolgozik ilyen lassan.

A balesete után lábadozó Rékasi Károly jól van, szépen gyógyul otthon, annyira, hogy egyre több ideje van azon gondolkodni, mi történt pontosan az ütközéskor. A rendőrök egyszer már kihallgatták, azóta pedig vissza is ment a helyszínre körülnézni, és nem érti, a hatóságok miért haladnak és döntenek ilyen lassan.

“Még a motoromat sem adták vissza. Pár nappal ezelőtt épp ott autóztam el, ahol a baleset volt. A helyszínt látva van egy határozott elképzelésem arról, hogy mi történhetett” – mondta a Blikknek a népszerű színész, aki októberben térhet vissza a színpadra és a filmvászonra, egyelőre valószínűleg mankóval.

rekasi
Rékasi Károly körülnézett a helyszínen

“Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára” – emlékezett vissza Rékasi, aki elmondta évek óta nem volt hasonló esete.

Hozzátette, hogy természetesen be fogja nyújtani a kárigényét az eset miatt, hiszen a baleset miatt teljesen másképp alakult az őszi és a téli szezonja, mint eredetileg tervezte, és rengeteg bevétele esett ki. Rékasi ügyében jelenleg is zajlik a nyomozás, amit nehezít, hogy a színész elveszítette eszméletét, így nehezebb lesz bizonyítania állításait.

Hozzászólások