Rémálom a Tinderen

Az online ismerkedés kiakasztó

2016/08/19

A Tinder: a kapcsolatok, az ismerkedés, a randevúk poklának a legmélyebb bugyra. Ki gondolná, hogy egy ártatlan chatelésből könnyen rémálom lehet?

Laikusként nehéz a Tinderről írni, hiszen sosem jutottam még addig az évek során, hogy arra vetemedjek, hogy a Tinderen keressem életem párját. Nem mintha elítélnem azt, aki előnyben részesíti az online randevúzást. Az első randik amúgy is könnyen kudarcba fulladhatnak, de mi van akkor, ha már az első beszélgetés olyan, mint egy rémálom?

A barátaimtól hallottak alapján az internetes ismerkedésnek az első és legfontosabb szabálya az, hogy ne vedd komolyan! Mire egy normális pasit/csajt találsz, túl kell esni legalább 1000 fura emberen. Irigylem azokat akiknek erre van ideje és energiája. Egy kedves ismerősöm mesélte, hogy amikor az ismerkedés ezen formáját választotta egyszer egy igen stílusos úriemberbe botlott. Mikor megkérdeztük tőle, hogy miből szűrte le egy beszélgetés alapján, hogy stílusos a Don Juan, azt válaszolta: hát az Onyxba hívott vacsorázni. Ja értem. Tehát stílus=pénz. 

Azonban nem mindenki ilyen szerencsés. Van aki boldog lehet, ha egy szelet pizzára hívják meg, sőt a bemutatott üzenetek alapján annak is örülhetünk, ha nem rögtön egy vad éjszakára invitálnak bennünket. Ezen az Instagramos oldalon zseniális chatelések születtek, érdemes beleolvasnotok néhányba. Amilyen jókat nevettem elgondolkoztam, hogy letöltöm a Tindert és komolytalan csevegésbe kezdek. Csak a móka kedvéért! 

are these the only options ?

Unspirational (@tindernightmares) által közzétett fénykép,

The fact that the network is Virgin is just icing on the cake

Unspirational (@tindernightmares) által közzétett fénykép,

Honestly not surprising that this guy is single

Unspirational (@tindernightmares) által közzétett fénykép,

Hozzászólások