Rémhírek érkeztek Rékasi Károlyról

Újra mankóval tud csak járni

2015/10/13

Az utóbbi időben egyre jobb hírek érkeztek a balesete után lábadozó Rékasi Károlyról, aki már mankó nélkül is képes volt járni, de szervezete nem bírta ezt a tempót. Vissza kellett vennie a mankót, megtiltották neki, hogy a rehabilitáció alatt dolgozzon.

A Bors szerkesztősége azt az információt kapta,hogy eltörtek a csavarok Rékasi Károly lábában emiatt újra mankóval kell járnia. A hír azonban csak félig igaz, ezt maga az illetékes monda el. “Minden fém a helyén van, de az igaz, hogy vissza kellett vennem a két mankómat” – mondta a lapnak Rékasi.

“Amikor az ember egy ilyen nagy baleseten van túl, és hetekig csak fekszik, akkor minden apró eredménynek örül. Például, ha kibírom egy napig fájdalomcsillapító nélkül, vagy ha tudok a lépcsőn közlekedni váltott lábbal” – avatott be a részletekbe a színész, aki éppen egy vidék város rehabilitációs intézetében gyógyul.

rokasimanko
Újra előkerültek a mankók

Rákasi elmondta, hogy az intézetben nagyon szigorúak a szabályok, pontosan kiszámították, mennyire terhelhető a szervezete, és ezt veszik alapul. “Kiderült, a testsúlyom felét sem bírja még el” – fogalmazott a színész, hozzátéve, hogy az orvosok egyelőre határozottan megtiltották, hogy dolgozni kezdjen a rehabilitáció alatt.

“Az itteni orvos azt mondta, csak akkor dolgozhatok, ha nem­ csak a saját belátásom szerint, hanem a vizsgálatok szerint is képes leszek normális tempóban, mankó nélkül járni. Egyszóval még nem forgatok. Csak akkor megyek, ha az orvosok engednek, a piacon lehet alkudozni, itt nem.”

Hozzászólások