Rendőrök kőrözik Tom Hanks fiát

A színész közben Budapesten forgat

2015/06/12

Míg Tom Hanks alapos indokkal flangál egy szál pizsamában Budapest utcáin, addig fia miatt rendesen főhet a feje. A Chetnek becézett Chestert ugyanis kőrözik Nagy-Britanniában.

Történt ugyanis, hogy a rapperként és színészként tevékenykedő fiú részegen tombolt egy brit szállodában, szétverte a berendezést, miközben őrjöngött, hogy a társaságában tartózkodó egyik hölgy társa sem hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni. Majd, mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.

tomhanks2

Az 58 éves sztár joggal aggódik, hiszen nem ez az egyetlen, amit fia számlájára írható. Tom Hanks magát okolja, amiért nem tudott elég időt a gyermekei társaságában tölteni, ezért fordulhatott elő, hogy Chet élete ennyire kisiklott. Néhány hete még együtt fotózkodtak a Bazilika előtt itt Budapesten, valamint a szállodai szobájukban, akivel néhány napot együtt tudott tölteni Hanks, majd a színész visszatért a Da Vinci-kód forgatási munkálataihoz, fia pedig hazautazott. Most mégis aggódhat érte, hiszen csak néhány hete jött ki a zaklatott életű fia az elvonókúráról, ráadásul többszörös visszaeső kábítószerfüggő. A Forrest Gump sztárja amiatt izgul, nehogy fia újra a drogokhoz nyúljon.

tomhanks

“Már egy közeli bárban annyit ivott, hogy a szállodába visszafelé menet hánynia kellett a parkolóban. A hotelszobában aztán őrjöngeni kezdett” – írja a Best magazin hivatkozásul egy szállodai alkalmazottra.

Tom Hanks rengeteget dolgozik, pedig az elmúlt időszakban sok családi tragédián kellett átverekedniük magukat. Feleségénél mellrákot diagnosztizáltak, és bár a színész a műtét során mellette tudott lenni, a lábadozásban már nem tudta támogatni, mert vissza kellett térnie a dollármilliós forgatásra. Közben saját egészsége sem szolgál túl jól, Hanks-nél ugyanis cukorbetegséget állapítottak meg, ami miatt fokozottan ügyelnie kell magára is.

Most pedig grátisz itt ez az ügy, aminek kapcsán nem tud száz százalékosan koncentrálni feladatára, pedig a film előkészületeinek ezzel még koránt sincsen vége. A stáb a budapesti helyszínt elhagyva Firenzében, Velencében és Isztambulban folytatja a munkálatokat.

Mostantól bárki összefuthat Tom Hanks-szel a Váci utcában vagy éppen a Hősök terén, hiszen az Oscar-díjas színész tegnap este megérkezett Budapestre. Nézd meg, hol csípheted el!

Tom Hanks

Hozzászólások