Rendőrségen a Sarka Kata-Toncsi ügy!

Ki tesz igazságot a cicaharcban?

2015/08/11

Kezd nevetségessé válni az az adok-kapok játék, ami Sarka Kata és Bálint Antónia között folyik – utóbbi most a rendőrséghez fordult.

Nincs vége a Sarka-Bálint-Hajú ügynek, sőt, ha Toncsin múlik még inkább elhúzódik a vita, hiszen az ex-szépségkirálynő rágalmazással vádolja Hajú Pétert és feleségét, és a rendőrségen is feljelentést tett. Szerinte a felvétel, melyen Sarka Kata állítása alapján ő szerepel, amint trágárságokat mond a házaspárnak, sőt, fel is ajánlkozik Hajdúnak, hamisítvány, és nevetségesnek nevezi még a feltételezést is.

„Egyszer és mindenkorra kiszálltam ebből a nemtelen vádaskodásból. Nem telefonáltam. Majd a bíróság ítélkezik. Mindenkit arra kérnék, hogy hagyjon békességben dolgozni, és tartsák tiszteletben, hogy egy kiskorú gyermek édesanyja vagyok, akit egyedül, tisztességben nevelek.

Egy bejelentés pipa! Szépen fog csatlakozni mindenki, aki ezt a “bizonyos” telefonbeszélgetést nekem tulajdonítja. Nem hívtam fel sem Sarka Katát, sem Hajdú Pétert, és sajnálatraméltó, hogy velem ezt teszik. Ezeknek az embereknek semmi sem szent? Nem érdekel egyik sem. A bíróság majd igazságot tesz – írta ki Facebook oldalára Bálint Antónia.

Egy bejelentés pipa!Szépen fog csatlakozni mindenki, aki ezt a “bizonyos” telefonbeszélgetést nekem tulajdonítja.Nem… Posted by Bálint Antónia Rajongói Oldala on 2015. augusztus 10.

A volt szépségkirálynő teljesen abszurdnak nevezte még a feltételezést is, hogy a felvételen az ő hangja hallható, Sakra Katának pedig azt üzente rajongói oldalán, hogy jobb, ha vigyáz magára, mert nagyon megütheti a bokáját.

„Nem akarok többet erről beszélni, de azt megerősítem, hogy nem hívtam fel senkit!” – mondta Toncsi felháborodva a Ripost megkérdezésére.

Úgy néz ki, Sarka Katát és Hajdú Pétert szerencsére nem zaklatta fel nagyon Toncsi vádaskodása, ők ugyanis nyugodtan élvezik nyári vakációjukat Mallorcán.

Olvass még Sarka Katáról és Toncsiról!

Hozzászólások