Repes a boldogságtól a Barátok közt sztárja

Szőke Zoltán gyermekeivel is rendezte kapcsolatát

2015/05/19

Ismét boldog Szőke Zoltán! A Barátok közt sztárja új párja a kedvéért Újvidékről Pestre költözött, és fiaival is sikerült tisztázni a nézeteltéréseket.

Szőke Zoltán (fotó: RTL Klub)
Szőke Zoltán (fotó: RTL Klub)

A sorozatszínészről korábban kiderült: feleségével, akitől két fia született, olyannyira megromlott a viszonyuk, hogy beadták a válókeresetet. Többen rebesgették, hogy a Barátok közt Berényi Miklósa már akkor régi-új szerelmével találkozgatott, amikor feleségével még egy háztartásban éltek.

Szőke Zoltán és új párja, Annamária már diákkorukban együtt jártak, ám szerelmük most teljesedhetett be, hogy a sorozatszínész elvált volt feleségétől.

„Jól vagyunk, boldogok va­gyunk, már rég összeköltöztünk, évekkel ezelőtt – nyilatkozta a színész a Borsnak. Azt is elárulta: Annamária a kedvéért költözött gyermekeivel együtt Újvidékről Budapestre, és a Wekerle-lakótelepen találták meg álmaik szerelmi fészkét.

Szőke Zoltán, aki sorozatbeli karakterével ellentétben nem az az öltönyben feszítő típus, sőt, a borotválkozást is elhagyja a hétköznapokban, úgy tűnik, a fiaival is rendezte a kapcsolatát.

„Telefonon beszélünk egymással, amikor tudunk, összefutunk, jóban vagyunk, nem csak hétvégi apuka vagyok – mondta a témával kapcsolatban szűkszavúan a színész.

Hozzászólások