Részeg sofőrrel karambolozott Dwayne Johnson édesanyja

A színész első gondolata a könyörtelen bosszú volt

2014/08/12

Brutális közúti balesetet szenvedett Dwayne Johnson édesanyja és unokanővére. A szörnyű hírt maga a színész jelentette be, akit sokan csak a The Rock, azaz a Szikla néven ismernek. Szerencsére egyikük sem halt meg, ám a Herkules főszereplője bosszút esküdött a részeg sofőr ellen.

Dwayne Johnson édesanyjának szinte felismerhetetlenségig összetört az autója a balesetben. A nő és a színész unokatestvére nagyon jó kapcsolatban vannak: épp a múlt héten posztoltak a közösségi oldalra egy képet, melyen együtt ültek autóba. A Szikla becenévre hallgató Johnson közzétett egy fotót az összeroncsolódott járműről, amihez egy érzelmes üzentet fűzött.

Dwayne a kórházban az unokatesójával
Dwayne a kórházban az unokatesójával

Az édesanyám és az unokatesóm… Közúti balesetet szenvedett, ahol nekik ment egy részeg sofőr – szerencsére élnek! Az első gondolatom az volt, hogy meg kell keresnem a gazembert, aki ezt tette velük, és könyörtelenül megbüntetni őt. De aztán ráeszméltem: az a legfontosabb, hogy a családom túlélte a dolgot és szorosan átölelhetem őket” – írta a színész.

Az összetört autó
Az összetört autó

Dwayne Johnsont legutóbb a Herkules című produkcióban láthatta a közönség, melynek jeleneteit hazánkban forgatták tavaly. Az ex-pankrátok színész a felvételek ideje alatt is minden nap eljárt edzőterembe, de nem sok öröme volt annak, aki találkozott vele, ő ugyanis kíméletlenül kiosztott mindenkit, aki megbámulta gyúrás közben. Azt viszont elismerte, hogy nagyon tetszik neki az ország, sőt az Instagramjára egy videót is posztolt az augusztus 20-ai tűzijátékról.

Hercules2
Herkulesként

 

Az izomkolosszusnak azonban valószínűleg nem csak az ünnepség és a szépséges Budapest tetszett hazánkban, azóta ugyanis több magyar testépítő lány is ismerőse lett a Facebookon, akiknek lelkesen kedveli a képeit is. Az egyik ilyen Jasztrab Katalin személyi edző, aki korábban azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy ugyan nem ismeri a színészt személyesen, de megtiszteltetésnek érzi, hogy lájkokat kap a Sziklától.

Hozzászólások