Részegen trágárkodott Bálint Antónia

Ismét telefonon zaklatta Sarka Katát

2015/08/08

A Hajdú-Sarka celebpáros hócipője kezd tele lenni Bálint Antónia furábbnál furább dühkitöréseivel. Érthető, hiszen az egykori szépségkirálynő a mai napig nem tette túl magát azon, hogy Hajdú dobta őt Sarka Katáért. Most egy részeges telefonhívást kellett végig asszisztálniuk vendégeik jelenlétében.

Egyre cifrább dolgokat művel Bálint Antónia, nem is értjük igazán, miért nem mélyül el kicsit jobban a gondolataiban és rakja rendbe lelkivilágát. Azok után, hogy nem egyszer zaklatásért kellett magyarázkodnia a rajongók előtt, illenék már inkább a lelke mélyébe nézni a pohár fene helyett. A minap ugyanis részegen hívta fel Sarka Katát és nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket tett.

hajdú péter sarka kata

“Péter nem volt hajlandó vele beszélni, annyira unja már a zaklatásait. Kata próbált meg vele kommunikálni, de amikor őt kezdte hívogatni, csupa sértő és trágár dolgot mondott neki” – mondta a Blikknek egy informátor, aki hozzátette: Toncsi azzal kérkedett, hogy valaha szépségkirálynőnek választották, majd azt kezdte firtatni, hogy Sarka Kata hány férfival létesített eddig szexuális viszonyt, amitől idáig vitte.

“A legdurvább az volt, amikor azt mondta a telefonban, hogy le akarja sz…ni Pétert. Ekkor vált teljesen egyértelművé, hogy tényleg nem józan. Sokkoló volt hallani Toncsit ilyen állapotban, és hogy ilyenek hagyják el a száját” – döbbent meg a fültanú, aki szerint a telefonáló Kata iskolai végzettségét is próbálta degradálni, sőt többször az értelmi képességét is bírálta. A beszélgetés közben sokszor elvesztette a fonalat, poharakkal csörömpölt, és indok nélkül vihogott.” Olvasható mindez a Blikk hasábjain.

A jelenlévők mind ledöbbentek az egykori szépségkirálynő viselkedésén, de sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem kívánt nyilatkozni az ügyben, igaz az újbóli zaklatás tényét megerősítették. Szeretnének már pontot tenni a Toncsi-ügy végére, mindhármuknak jót tenne, ha Bálint Antónia megbarátkozna a helyzettel és inkább saját életével foglalkozna.

Újabb jós buktatta le Bálint Antóniát! A volt szépségkirálynő Frabatóbál is többször járt, aki elárulta: Toncsi minden párkapcsolata idején felkereste. Az ügy akkor robbant ki, amikor Sarka Kata kiborult, hogy a volt szépségkirálynő (és nem mellesleg Hajdú Péter exe) rontást küldött a családjára. Olvass tovább!

balint_antoniaval_csalta_meg_feleseget_delhusa_gjon_1

Hozzászólások