Retrót bírod?

A 80-as évek legnagyobb sztárjai egy helyen

2015/07/15

Alphaville, Bad Boys Blue, Boney M., C.C. Catch, Ottawan és Ricchi e Poveri. Nem csak találomra soroltuk fel a legnagyobb retro sztárokat, hanem ők most, csak itt lépnek fel együtt a Népstadion búcsúkoncertjén.

A ’80-as évek legnagyobb slágereitől lesz hangol július 17-én a Puskás Ferenc Stadion – utoljára, mielőtt bezárná kapuit a nagy felújítás előtt. A korszak legvagányabb sztárjai érkeznek hazánkba egy őrült buli kedvéért, de persze a hazai retrosztárok is leporolják a mikrofonjukat a parti kedvéért.

alphaville

A nyolcvanas évek ihlette retro bulin olyan legendás külföldi popcsapatok lépnek színpadra, mint az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M. feat. Maizie Williams, C.C. Catch, az Ottawan és a Ricchi e Poveri. Hazai sztárok mezőnyét erősíti a Dolly Roll, Zoltán Erika, valamint az egyik legnépszerűbb magyar lemezlovas, DJ Dominique. A koncert házigazdája a ’80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője B. Tóth László lesz.

Előre koreografált tánc show-val és zenei különlegességekkel is készülnek a szervezők, hogy mi lesz az, egyenlőre maradjon meglepetés. A Retro 80’s Disco Party koncert szabadtéri jellegét fokozza majd a Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a Szervezők. Találkozunk a ’80-as évek sűrűjében július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban!

Hozzászólások