Rettegésben él Sarka Kata

Egy kommentelő megfenyegette Hajdú Péter feleségét

2015/03/03

Nincs könnyű helyzetben Sarka Kata, hiszen amellett, hogy rengeteg nő példaképként tekint rá, nagyon sok rosszakarója is akad, akik a közösségi oldalakon rendszeresen zaklatják kommentjeikkel. Kata igyekszik nem foglalkozni a rossz indulatú hozzászólásokkal, de akadt már olyan, amitől komolyan megrémült.

Hajdú Péter feleségeként akaratlanul is gyakran kerül reflektorfénybe, pedig Kata elárulta: nem vágyik a felhajtásra. Bár sok negatív komment érkezik hozzá, nem szokott ezek miatt szomorkodni, olykor neki is sok, amit kap az emberektől.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem tudnak a lelkembe gázolni. Egy régi hozzászólás nagyon megmaradt bennem. Az egyik kommentelő leírta, hogy előző nap milyen színű babakocsit toltam és milyen ruhát viseltem. Ő autóban ült, én meg előtte mentem át a zebrán, elgondolkodott rajta, hogy megálljon-e vagy gázt adjon. Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből. Azért lettem ismert, mert Hajdú Péter felesége vagyok, soha nem kértem, hogy folyton cikkezzenek rólam, de valamiért így alakult” – árulta el a Borsnak Kata.

10991190_875082035868746_1461090533998175305_n
Sarka Kata férje miatt kertül reflektorfénybe (Fotó: Facebook)

A gyönyörű anyuka és férje is mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek semmit se érezzenek a családot körülvevő felhajtásból, de a nevelés terén van, hogy ők sem tudnak megegyezni. 

“Amikor a gyerekekről van szó, nincs mindig egyetértés. Legszívesebben mindent megvennék nekik, de Peti szeret meghúzni egy határt, amiben igaza van. A gyerekekben is ki kell alakítani egy értékrendet. Peti például abban sem ért velem egyet, hogy Dávidka is kap ajándékokat Noncsi születésnapján, és fordítva, ez még egy vitatott ügy közöttünk” – tette hozzá Sarka Kata.

 

 

Hozzászólások