Richard Gere kéreget és kukázik

Végleg lecsúszott a színész?

2015/10/08

Richard Gere durván lecsúszott: Amerika egyik kedvenc színésze az utcára került!

Na jó, ezt csak egy film kedvéért tette, de a színész megérdemelten lett igazán híres, hiszen annyira jól játszotta a hajléktalan szerepet, hogy senki sem ismerte fel New York utcáin. Pedig Gere nem próbált meg elbújni a tömegben: az utcán végezte a dolgát, turkált a kukákban és kéregetett is.

Izgalmas lesz majd új filmjében megnézni a lecsúszott Richard Gere-t, hiszen egyetlen jelenethez sem zárták le a forgatás helyszíneket, mert szerették volna a tömeg igazi arcát felvenni, amikor egy hajléktalannal találkoznak.

„Megnéztük, képes-e Richard beleolvadni a környezetébe, hogy teleobjektívvel vehessük fel a jeleneteket” – mesélte az egyik stábtag, aki azt is hozzá tette, hogy a felvételen tökéletesek lettek, hiszen a színész inkognitója sértetlen maradt a forgatás alatt.

„Rádöbbentem, hogy az emberek észlelése rendkívül felszínes. Nem én voltam itt a lényeg, hanem az, hogy elsiklunk a dolgok felett. Nem állunk meg egy pillanatra, hogy igazán a mélyére lássunk annak, ami körülvesz minket. Pedig a felszín alatt sokkal mélyebb valóság rejlik, mint azt gondolnánk” – mondta a színész, akit sokkolt, hogy nem ismerik fel az emberek, miközben máskor néhány másodperc is elég, hogy megrohamozzák a rajongók.

Hozzászólások