Rihanna megmutatta új, óriási melleit

A szexi sztár mindent bevetett a sikerért

2015/03/31

Azt mindig is tudtuk, hogy Rihanna nem éppen a szegyellős sztárok közül való, hiszen előszeretettel mutogatja nőies idomait. Ami viszont egyértelmű volt, hogy a melle igazi. Eddig.

A barbadosi születésű kreol bőrű sztár nem egy férfi fantáziájának főszereplője, mindezért természetesen ő maga gondoskodik. Szívesen mutogatja magát, legyen szó akár videóról, akár fellépésről vagy éppen vörös szőnyeges eseményről.

Sőt, meztelen testét a fényképészek kamerája előtt sem takargatja, így elmondhatjuk, hogy Rihanna nem sok újat mutathat – már ami a testét illeti.

rihanna-meztelen-plasztika-mellnagyobbitas-cosmopolitan(2)

Az extrovertált stílusáról és önimádatáról ismert Rihannáról azonban nem gondoltuk volna, hogy elégedetlen testével, márpedig a legújabb fotói alapján elmondhatjuk, hogy az – volt.

A sztárról készült felvételeken ugyanis egyértelműen látszik, hogy megcsináltatta – eddig kicsi – melleit és most már óriási melleit domborítja. Minimum két kosármérettel feltuningolta a melleit, ez szemmel látható.

2014 CFDA Fashion Awards - Arrivals

Vajon Leonardio DiCaprionak akar megfelelni az új mellekkel vagy csak önértékelési problémáitól szeretne elbúcsúzni?
Nekünk mindenesetre korábban is tetszett Rihanna természetes teste, de ha ő a szexualitásával akar inkább hódítani mintsem tehetségével, akkor tegye.

Hozzászólások