Rihanna nem énekel többé?

Vége az álomkarriernek

2015/06/26

Rihanna mindent elért, amit énekesnőként el lehet. Fiatalon lett világszerte ismert, nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, olyan sikereket tudhat a háta mögött, amit a korosztályában eddig senkinek sem sikerült elérnie.

Énekesnő, dalszövegíró, producer, modell, nagykövet. Ez mind Rihanna. A népszerű barbadosi énekesnő rajongók millióit állította maga mellé, egy-egy új száma órák alatt éri el a többmilliós nézettséget a zenei megosztón, olyan slágereket tudhat magáénak, mint az Umbrella, Disturbia, Only Girl, Love the Way You Lie és több más sikeres kislemez. Most azonban úgy tűnik, hogy még a legsikeresebb előadókat is elérheti a burn-out veszélye, mert nagyon úgy fest, hogy a népszerű Rihanna felhagyna énekesi pályájával.

rogue-rihanna

Többek szerint az állhat a háttérben, hogy az utóbbi három kislemeze nem érte el azt az átütő sikert, amihez korábban hozzászokott. Legújabb száma, az American Oxygen mindössze a 71. helyig jutott a UK zenei listáján. Ez pedig rossz ómen egy olyan sikeres előadónak, akinek eddig 13 slágere vezette a Billboard 100 listáját, amit eddig egyetlen előadónak sem sikerült elérni ilyen fiatalon. Aki úgy érzi, hogy még fordítana ezen a számon, az itt meghallgathatja a dalt.

Az angol Grazia magazin szerint Rihanna már nagyon komolyan foglalkozik a visszavonulás kérdésével, nem véletlenül nyitott ekkora elánnal a divat irányába. Egyelőre a kiegészítők piacán tevékenykedik, megjelent saját márkája, a $chool Kills, de számtalan sikert tudhat magának olyan divatházak modelljeként, mint a Dior, Gucci, volt már a Balmain arca, de pózolt már a Emporio Armani fehérneműiben is.

Ririnek már volt egy sikeres ruházati együttműködése, ez volt a River Island, ami akkora inspirációt adott neki, hogy úgy érzi, kár lenne abbahagyni az alkotás ezen formáját. Sosem szerette volna lekorlátozni magát csak az éneklésre és a turnékra. Mindig is nyitott volt az újra, a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Bár szeretne még énekelni és újabb kislemezeket kiadni, most nagyon úgy tűnik, hogy a zenei karriert háttérbe tolja, és a divatnak szenteli az elkövetkezendő időszakot.

Tiltólistára került, de visszatérhetett Rihanna a köztudatba, ami az Instagram felhasználóit illeti. Ezt ki is használva, újabb erotikus fotókat posztolt saját oldalára az énekesnő. Nézd meg a dögös képeket!

rihanna

Hozzászólások