Rihanna nem szexel csak úgy

Cölibátust fogadott a sztár?

2015/10/07

Azt isteni Riri még csak 27 éves, de a bolygó egyik legsikeresebb nője, akinek lábai előtt hever az egész világ. A férfiak pedig főleg. Akad is, akik közül kedve szerint válogathat az énekesnő, volt is dolga bőven híres és ismert emberekkel, ennek ellenére Rihanna cáfolja a szexuális életére vonatkozó híreszteléseket.

Különleges interjút adott a népszerű barbadosi énekesnő, Rihanna, az egyik legismertebb havi magazin, a Vanity Fair hasábjain. Zenéről, szexről és többek között Chris Brownról is beszélt. Igen, arról a férfiről, akit a fiatal énekesnő élete szerelmének tart, ő viszont csúnyán elbánt vele egyik alkalommal. Bejárta a világot az a néhány fotó, amin kékre-zöldre vert arccal, feldagadt szemekkel látható, miután Brown olyan csúnyán helyben hagyta, hogy orvoshoz kellett mennie. A sztárság velejárója, hogy fűvel-fával összehozzák az énekesnőt, akivel csak szót vált, de az interjúban őszintén beszél a férfiakkal való viszonyáról is.

rihanna

“Mostanában nem igazán szexelek, sőt alig találkozom valakivel” – meséli Rihanna, aki hangsúlyozza, sosincs egyéjszakás kapcsolata. “Szeretem a szexet és kívánós vagyok, de nincsenek random viszonyaim” – magyarázza az énekesnő. “Persze, én is emberből vagyok, nekem is vannak vágyaim, én is szeretek együtt lenni valakivel. De nem tudom elképzelni, hogy másnap felébredjek egy vadidegen mellett és ne érezzek mást, csak bűntudatot és ürességet. Az egészen más, amikor szerelmes az ember. Amikor önmagáért szereted a másikat, törődsz vele, még saját magadnál is fontosabb számodra, tiszteled őt. És tiszteled saját magadat is.” Riri igazán őszintén beszélt arról is, hogy hány félreértett szituáció miatt billogozták őt meg a könnyű nőcske címkével. “Azt csinálom, amihez kedvem van, amitől jól érzem magamat és boldoggá tesz. Vannak barátaim, fiúk is, akikkel néha elmegyünk ide-oda. Másnap meg azt látom a magazinokban, hogy kivel jöttem éppen össze. Ha csak leülök valaki mellé, máris összehoznak vele! – mondja Jay-Z felfedezettje. Rihannát egyébként teljességgel kiborítja, hogy mindenféle pasikkal hírbe hozzák, hogy nem ülhet le valakivel beszélgetni anélkül, hogy ne egyből az új viszonyán csámcsogjon a sajtó. “Elegem van abból, hogy mindenféle pletykák keringenek rólam! Visszahívhatnám az ilyen cikkeket, de mégsem teszek ellene semmit. Ha másokat ez boldoggá tesz, ám legyen. Azt gondolja bárki, hogy ettől még nem lesznek barátaim? Vigyázok magamra, megtanultam megvédeni, ami nekem fontos. A saját káromon tanultam meg, de sikerült” – mondja Rihanna, aki azt is elárulta, hogy mennyire magányos szokott lenni.

Talán lassan rá is rátalál a szerelem, hogy ne csak a munka, de a magánélet terén is sikeres és boldog legyen.

Hozzászólások