Rihannát kitiltotta az Instagram!

A világsztárok is imádnak posztolni

2014/07/04

Manapság már nem rendhagyó, hogy a reggeli kávézás közben világsztárokat nézegethetünk, ahogy éppen ők is pizsiben kortyolgatják a reggeli ébresztőjüket. Az Instagram meghódította a világot- ezt már bátran kijelenthetjük. Oprah Winfrey, ugyanúgy posztol és selifezik, mint Barack Obama vagy éppen a hazai sztárok közül Zimány Linda és Bereczki Zoltán.

Egy ilyen könnyed reggeli kávézás közepette nézelődtünk mi is kedvenc fotó megosztó portálunkon, és arra gondoltunk, összeszedjük a legizgalmasabb posztokat. Jó böngészést!

A  posztoló magyar sztárok között is vannak olyanok, akik akár naponta többször is töltenek fel fotókat magukról az oldalra. Ilyen hazai híresség közé tartozik Éder Krisztián is – alias SP -, aki egy ideje kivonult a  zenei életből és jelenleg fotósként dolgozik. Eszerint változtak meg bejegyzései is, hiszen míg régen koncert fotókat tett ki magáról, most főleg modelleket posztol és backstage fotókat készít egy-egy fotózáson. Nemrég strandolós fotót készített magáról és szeret selfie-ket is kitenni.

SP

Lola sem rejti véka alá, hogyan telik egy-egy napja, Instagram képei között találunk fotókat egy-egy késői vacsorájáról, de akár legintimebb pillanatait is megosztja rajongóival, hiszen nem is olyan rég alvó kedveséről tett fel egy fényképet. Természetesen nem mindig csak boldog pillanatokat kaphatunk el a sztárok életéből, hiszen Lola akkor is posztolt, amikor kórházba került. Januárban a kezében felrobbant egy töltő, amiről szintén Instagram oldaláról értesülhettünk.

Lola instagram

Bereczki Zoltán is előszeretettel használja az oldalt, nemrégiben például defektjéről kerültek fel képek Instagram oldalára, de fellépései közül is láthatunk jó párat. Előtte egy hatalmas kamiont vezetett és a kép alá ezt írta: ‘Majdnem elvittem, de akkor viszem az egészet…’ Rajongói folyamatosan kommentálják a képeit, rengeteg visszajelzést kap az oldalon.

Bereczki Zoltán

Tóth Gabi életének főbb momentumait posztolta ki Instagram oldalára, itt tudhattuk meg először, milyen új tetoválás díszíti a testét illetve beleshettünk táncpróbáira is. Utazásairól is folyamatosan tesz fel képeket, tegnap éjszaka például Spanyolországba érkezett meg és természetesen már a repülő leszállása után pár perccel fent volt egy kép az oldalán. Kedvencünk az a kép, ahol Szikora Róberttel, az X-Faktor másik zsűritagjával készített egy selfie-t és alá ezt irta: ‘Csikicsikidaaaammm’.

Tóth Gabi

Természetesen Zimány Linda sem maradhat ki az Instagram azon hírességei közül, akik folyamatosan újabb és újabb képekkel lepik meg rajongóikat. Innen tudhattuk meg, hogy első helyezést ért el a Tropic Beauty versenyen illetve tegnap posztolt egy képet arról, hogy Őt is elragadta a fesztivál láz. Tegnap este a VOLT Fesztiválon fotózták le a 30 Seconds to Mars koncertje közben.

Zimány Linda
Nem csak a hazai sztárok Instagram függők, például az amerikai televízió show nagyasszonya, Oprah Winfrey is szívesen teszi közzé élete szinte minden pillanatát. Megleshetjük háziasszonyként, láthattuk születésnapját ünnepelve egy óriás torta árnyékában és egyik vendégével, Hellen Mirren színésznővel is posztolt magáról képet.

Oprah
Persze nem csak az amerikai sztárok használják előszeretettel ezt az oldalt, még az amerikai elnöknek, Barack Obamának is létezik itt profilja. A rengeteg hivatali fotó mellett találhatunk igazán megható, családias pillanatokat is, például amikor gyermekeivel és feleségével szerepel a képeken. Természetesen nem maradhat el választási győzelméről sem egy poszt, ahol meghatódva áll a konfetti záporban.

Obama

Beyonce oldala is az egyik leglátogatottabbak közé tartozik, hiszen legintimebb pillanataiba kaphatunk betekintést a képeken keresztül. Hol férjével pózol egy gála előtt, hol a habokban mártózik valamelyik karibi sziget vizében, de posztolt magáról rengeteg selfie-t is az énekesnő.

Beyoncé

Rihanna képeit szinte ki sem merjük tenni, hiszen pont a szexuálisan túlfűtött tartalom és a meztelenkedés miatt kitiltották az oldalról, képei ott már nem találhatóak meg. Botrányos viselkedése, meztelenkedése és nyilvános füvezése miatt az egyik rengeteg rajongó követte, akik most intim és megbotránkoztató képek nélkül maradtak. Hogy meddig, nem tudjuk!

Rihanna
Forrás: Instagram

Hozzászólások